Kezdőlap / Ezoterika / Mit mond a jövő?

Mit mond a jövő?

Egy kis bevezetés a szó eredetéről, egy görög szóból származik, melynek jelentése belső. Ez utalhat a beavatott belső körökre, akik, értik, és tudják értelmezni a különböző dolgokat, mint például a csillagok jövőnkre gyakorolt hatását. De jelentheti az emberi belső tudatot, mai megfogalmazásban a tudatalattinkat.
Mai szóhasználatunkban leggyakrabban a kézzel megfoghatatlan dolgokra értelmezzük. Például a különböző jóslások, és előrejelzésekkel kapcsolatban. Ebben a témában a maja naptár előrejelzései mostanában előtérbe kezdenek kerülni, hisz 2012. december 21-e már nagyon közel van hozzánk. Sokan úgy értelmezik a naptárat, hogy ott vége szakad a világnak, mivel vége van a naptárnak is, de a maja naptárak, mert több van belőlük, általában egy ciklust foglalnak magukba. A mai maja vének, úgy tartják, hogy nem szűnik meg az élet, nem lesz világvége, csak egy új Föld keletkezik, megtisztul, s jobb lesz, „csak” a materialista világ tűnik el.
A csillagászok megfigyelték, hogy mostanában a Nap egy olyan fázisban van, amikor nagyon sok napkitörés figyelhető meg, s ez a tevékenység csak fokozódni fog. A napkitörések hatással vannak a mágnesességre, és az elektromosságra is. Képzeljük el, hogy ezen eseménysorok hatására, mint például a mágnese pólusok felcserélődése, megszűnik az elektromos hálózatunk, nem lesz villany, nem lesznek kényelmi berendezések. Nem egy egyszerű áramszünetre gondolok, hanem az egész rendszer leáll, s megszűnik.
Ha ilyen esemény bekövetkezne, máris búcsút inthetnénk a materialista világunknak, az anyagi javainkkal nem sokra mennénk. Például a számítógépes rendszerek leállnának, akkor a banki rendszerek is leállnának, s akkor a pénz, mint fizetőeszköz megszűnik. Újra előtérbe kerülne a cserekereskedelem, igen ám, de azt az élelmet elő is kell tudni állítani, s ha nincs áram, akkor ez már nem is olyan egyszerű. Nagy felforduláshoz vezethet egy ilyen eseménysor.
Az ember a folyamatokban csak egy parányi porszem, nem mi irányítunk, pedig jelenünkben ezt képzeljük. Ha bekövetkezik bármilyen esemény, ami fenekestül felforgatja életünk, s nem csak a miénket, a szomszédét, az egész emberiségét, akkor máris, úgy érezhetjük, hogy itt a világ vége. Pedig nem, mert nem semmisültünk meg, de egy kicsit mégis, a régi korszak véget ért, s jöhet egy újabb, egy új naptárral, melynek lapjait a jövő történései írják meg.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A numerológia valóban tud segíteni?

A numerológia sok ezer éves tapasztalati tudomány. Segíthet neked abban, hogy megismerd jobban magad. Megismerd …

Leave a Reply