Kezdőlap / Természetgyógyászat / Önmagunk hitbeli figyelme

Önmagunk hitbeli figyelme

Ez egy olyan tudomány mely már több ezer évre visszamenőleg nyúlik vissza amelyre támaszkodik természetesen a mai tudományok mellett.
Összefogó gyógyítási mód mely a betegségek legyőzését az emberi szervezet önmagát való gyógyítását és védekező rendszerét próbálja összehozni. Ezt főként a táplálkozásunk életmódunk megváltoztatásával akarja próbálja elérni. Ez is hasonló a keleti gyógymódokhoz hiszen itt is lelkileg rá kell hangolódni erre a dologra. Manapság nem elég a gyógyszereket bekapkodni vagy a természetes szerektől várni a megoldást tudni kell ,hogy az önmagunkba vetett hit a legerősebb gyógymód és lépés a gyógyulás felé. Tudjuk be ,hogy nem elég csak testünket gyógyítani mert ha a lelkünk beteg akkor lesz a testünk is az és ha azt meggyógyítjuk akkor szervrendszerünk is helyre áll. Önmagunk gyógyítása felér akár milyen orvosi vagy patikai megoldással. Azt szokták mondani, hogy csak az fáj amire koncentrálunk régen ha valakinek fájt a feje megütötték a kezét és a fájdalom érzet azonnal a kézre irányult és manapság is ha valamink fáj ,de nem gondolunk folyton a fájdalomra akkor enyhül és gyógyszer mentesen elmúlik. Személy szerint ha fáj valamim és tudom ,hogy nincs baj vagy érzem akkor megpróbálom elterelni a figyelmem lefekszek és pihenéssel alvással kialszom magamból a fájdalmat és 10-ből 9 szer sikerül. Sok mindennel gyógyíthatjuk magunkat itt vannak rögtön a természetes alapú szerek vagy a jóga vagy akupunktúra és hasonlók, melyek mindegyike arra szolgál, hogy felül tudjunk emelkedni a fájdalmunkon. A leghatékonyabb mégis a méregtelenítés melyet egy masszázs előtud segíteni de méregteleníthetünk sok folyamatos folyadék bevitellel például víz segítségével. Mégis ne felejtsük el ,hogy ez csak az orvostudomány kiegészítő gyógymódja így nem lehet elvárni a teljes és tökéletes gyógyulást.
Oda kell figyelni azonban hogy ez szenvedéllyé is válhat hiszen a legális drogok is természetes anyagok mégis nem gyógyítnak ha nem tompítanak és meg is ölhetnek.
Mindenkinek azt ajánlom, hogy ha ezt a gyógyászati segítséget veszi igénybe figyelje oda , hogy ne essen ebbe a hibába.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Lándzsás Útifű

Az egyik legismertebb gyógynövényünk,a lándzsás útifű-és közeli rokona a nagy levelű útifű.Bárhol megtalálható a kertekben …

Leave a Reply