Kezdőlap / Sztárdiéták / Önsanyargatás nélkül

Önsanyargatás nélkül

Gombos Edina, a Tv2 csinos, szőke műsorvezetője a szülés óta küzd a túlsúllyal. 62 kilója – szemben a pár évvel korábbi 48 kilóval -, igencsak érzékenyen érintette. Az alacsony termet és a túlsúly kombinációja nem kedvez a kamerának, emiatt is inspirálva érezte magát, hogy valamilyen módszerrel megpróbálkozzon fogyni. Tudta, hogy önsanyargatással nem jutna messzire, mert nem tud lemondani a finom falatokról. Mit tegyen tehát az a nő, aki imád élni, enni, nevetni?
Egyik műsora kapcsán a daganatos betegségek alternatív gyógyításában jeleskedő kutatók irányították rá a figyelmét az édesgyökér-kivonatra. Megtudta tőlük, hogy ez a természetes alapanyag hatékony segítség lehet a fogyókúrázóknak.
Az édesgyökér-kivonatot már az ókori Egyiptomban is használták gyógyításra. Ebben az étrend-kiegészítőben egy glabridin nevű flavonoid található, ami biztosítja az optimális zsíranyagcserét, serkenti a zsírsavak lebontását, ezáltal tehát kiüríti a testből a lerakódott zsigeri zsírokat. Csökkenti a koleszterinszintet, ezáltal a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.
Edinát felvillanyozta az a tény, miszerint az édesgyökér-kivonat blokkolja azt a gént, amely hízásra hajlamosít. Elkezdte hát fogyasztani annak ellenére, hogy Schobert Norbi helytelen, sőt ártalmas módszernek nevezte.
Japán kutatók eredményei erre rácáfolnak, ugyanis a hatékonysági vizsgálatokon kívül tesztelték az anyag biztonságosságát is. Megállapították, hogy az édesgyökér-kivonatnak semmilyen káros mellékhatása nincs.
Edina naponta 3 kapszulát vett be, és az étkezési szokásain nem változtatott. Az első két és fél hónapban nem történt változás, utána azonban elkezdtek apadni a kilók. Hat hónap alatt 9 kilótól sikerült megszabadulnia.
Nem hanyagolta el a mozgást sem, bár ebben sem szereti az önsanyargatást. Leginkább kirándulás, biciklizés jelenti számára a testedzést. Mint azt többször hallhattuk tőle, a kislánya mellett sem lehet ellustulnia, egy percre sincs megállás.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Így fogynak a magyar celebhölgyek

Tóth Gabi pár évvel ezelőtti önmagához képest jelentős átalakuláson ment át. A fiatal énekesnő saját …

Hozzászólás