Speedfitness

Szeretnél lapos hasat, feszes testet, szép testtartást és jó közérzetet? De nem szeretnél ennek eléréshez hetente többször több órát eltölteni az edzőteremben? A Speedfitness edzésprogramot pont erre fejlesztették ki, és hatékony megoldásnak bizonyul.
Ahogy a neve is mutatja, gyors változást eredményez ez a fajta program. Már akkor hatásos és tartós eredményt lehet elérni az alakformálás, testzsír – és narancsbőr-csökkentés terén, ha az ember hetente kétszer húsz percet szán rá. Maga az edzés egy speciális elektromos izomstimuláló gép segítségével folyik, amit egy különleges mellény felvételével léptetünk működésbe. Ez az úgy nevezett EMS készülés apró elektromos impulzusokat küld az izmokba, amitől az izmok megfeszülnek. A készülék a test izomcsoportjait egyszerre mozgatja meg, még a mélyen fekvő izomcsoportokat is, olyanokat mint a gátizom és a hátizom menti tartóizmok. Az egyedülálló technológiájának köszönhetően egy másodperc alatt akár 100 izom is össze tud húzódni. A program nem csak fogyasztásra, hanem fájdalomcsillapításra is jó, megoldást jelent a hát-, derék és egyéb ízületi bántalmakra. Rendszeres használata jótékony hatással van a vér,- és nyirokkeringésre, fokozza az anyagcserét. Használata után javul a közérzetünk, és kíméletes módon erősíti az izmokat.
Leginkább azok veszik igénybe a Speedfitness adta lehetőségeket, akiknek nincs elég idejük rendszeresen sportolni, vagy akik akkora túlsúllyal küzdenek, hogy az első pár kilótól csak így tudnak megszabadulni (hiszen az elején kíméletes mozgásra van szükségük).
A tréning segítségével most mindaz gyorsan elérhető, ami eddig hosszú évek kemény munkájába került. Nemtől, kortól függetlenül bárki kipróbálhatja, aki szeretne feszes izmokat, vagy orvosolni próbálja valamilyen mozgásszervi betegségét. Néhány esetben nem ajánlott csak az edzésprogram, például epilepsziásoknak, trombózison átesetteknek, daganatos megbetegedésben szenvedőknek, vagy azoknak, akiknek szívritmus-szabályozója van.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply