Trainer-diéta

A trainer-diéta segítségével búcsút mondhatunk a zsírpárnáknak, helyüket izmok váltathatják fel, ha betartjuk a programot, akár 8 kg felesleget is ledolgozhatunk az 1 hónap alatt. És ez nem minden, emellett izmaink, testünk sokkal formásabb, feszesebb lehet. Azaz ez a program is kombinálja az egészséges, súlycsökkentő étrendet, és a rendszeres mozgást, ennek segítségével a túlsúly leküzdése után eltüntethetjük a bőrön a fogyás nyomait.
Az étrendben követni kell a legtöbb diéta által ajánlott, bevált módszert, miszerint vitaminokban és fehérjében gazdag ételeket kell fogyasztani, elsősorban gyümölcsöket és zöldségeket. A fehérje felel az izmokért (felerősíti az edzés hatékonyságát), a vitaminok a zsírégetésért, az anyagcsere megfelelő, gyors működéséért. De emellett, mivel a program edzést is tartalmaz, szükség van összetett szénhidrátok fogyasztására is (mérsékelt mennyiségben), mert a sportoláshoz sok energiára van szükség.
Az edzésprogramot pedig erőnlétünknek megfelelően tervezzük meg, végezzük el. Ha eddig nem nagyon sportoltunk, akkor először kisebb mennyiségben végezzük a feladatokat, majd fokozatosan növeljük az adagot, azaz ne „haljunk bele” már az első edzésbe. Reggel, délután és este is végezzünk el néhány feladatot. Kezdjünk azzal reggel, hogy a hátunkra fekszünk, úgy hogy a talpunk legyen a földön, az egyik lábunkat emeljük fel, úgy hogy merőleges legyen a törzsünkre, kezünket nyújtsuk ki előre, és végezzünk felüléseket úgy, hogy próbáljuk elérni a felemelt lábunk ujjait. 10-szer ismételjük mindkét lábbal, majd következzen 15 fekvőtámasz.
A délutáni órákban iktassunk be jógagyakorlatokat. Üljünk le egy székre, kezünk legyen tarkón, majd először jobbra majd utána balra forduljunk el, mindkét helyzetben 5 másodpercig maradjunk, majd vissza az alaphelyzetbe. 5-5 fordulást végezzünk. Majd rakjuk kezünket az íróasztal lapja alá és tegyünk úgy, mintha fel akarnánk emelni az asztalt, 10 másodpercig tartsuk így, négyszer ismételjünk.
Este pedig egy kis kocogást vagy sétát válasszunk, vagy ekkor is alkalmazhatunk jógagyakorlatokat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás