Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Vatera, az online piactér

Vatera, az online piactér

Ki ne hallott volna már a Vateráról, Magyarország legnagyobb online piacteréről?Természetesen nagyon kevés az aki előtt ismeretlen ez a nagyszerű lehetőség.
Nem csak vásárolni, eladni is bárki tud. Néhány egyszerű lépésben elvégezhető az összes szükséges lépés, ezután máris lehet vásárolni és eladni. Nem kell többé hosszú órákon át gyalogolni kánikulában, hóban-fagyban, mire a város összes üzletét feltérképezzük az éppen szükséges holmi felkutatása céljából, nem kell az eladók savanyú arckifejezését elviselnünk a “Köszönöm, de nem pont ilyet szerettem volna..” mondatunk hallatán.
Persze nem csak a kényelem az ami miatt érdemes Vaterázni. Rengeteg jó üzletet köthet aki igazán komolyan gondolja, legyen akár vételről akár eladásról szó. A legalapvetőbb használati tárgyaktól, ruhadaraboktól elkezdve a különlegesebb, drágább ritkaságokig mindent megtalálhatunk itt, és sok esetben még alkudozhatunk is kicsit, hiszen a piacon ez már csak így szokás. Természetesen akadnak eladók akik túl magas árat kérnek a portékájukért, de a többség figyelembe veszi, mi is az az ár ami reális és ehhez igazítja a saját eladási árait. Aki gyorsan és hatékonyan szeretne túladni az árún, az kicsit enged belőle, vagy alapból kevesebbet kér mint az átlag,esetleg több megvásárolt termék esetén kedvezményt ad. Ami sokaknak problémát okoz, az a postaköltséggel együtt kiszámolt, megnövekedett végösszeg, amit mindenképpen bele kell kalkulálni mielőtt vásárolnánk, hiszen így már nem biztos, hogy annyira megéri.. Természetesen ebből is le lehet faragni valamicskét, ha rugalmas eladó és talpraesett vevő köt üzletet.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Hozzászólás