Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / 3X5 napos fogyókúra

3X5 napos fogyókúra

Ezt a diétát azért hívják így, mert öt napig tart, és egymás után háromszor is nyugodtan meg lehet ismételni, sőt ajánlott is a kívánt eredmény elérése érdekében. Minden nap reggelire ugyanazt kell enni, egy almát, egy barackot, vagy narancsot, kettő szelet pirítóst, és mellé kávét, vagy teát lehet inni, édesítőszerrel.
Az első nap ebédre a következőket együk: egy almát, narancsot vagy barackot, egy tojást, egy pohár tejfölt, kettő szelet pirítóst, mellé kávét, vagy teát. Vacsorára: kettő darab paradicsomot, egy fél fejes salátát, kettő tojást, két szelet pirítóst, és egy fél pohár tejfölt.
A második nap ebédre együk ugyanazt, mint első nap, vacsorára pedig a következőt: 10 dkg túró, fél pohár tejföl, egy alma, narancs, vagy barack, egy szelet pirítós, és egy csésze tea, vagy kávé.
Harmadik napi ebéd: egy alma, egy narancs vagy barack, egy tojás, egy pohár, egy fej saláta. Vacsorára együnk 3 szelet párizsit, vagy gépsonkát, egy almát, egy narancsot, vagy barackot, egy pirítóst, és egy fél pohár tejfölt.
Negyedik nap ebéd: 12 dkg túró, egy paradicsom, egy csemege uborka, egy szelet pirítós. Vacsorára együnk 10 dkg gépsonkát, kettő paradicsommal, egy almát, egy szelet pirítóst, és egy narancsot, vagy barackot.
Utolsó, azaz ötödik napon legyen az ebéd 20 dkg gépsonka, egy paradicsom, egy szelet pirítós. A vacsora pedig egy fél fej saláta, kettő paradicsom, kettő tojás, kettő szelet pirítós, és egy fél pohár tejföl. A diéta befejezése után, minden hétfőn reggelire igyunk egy pohár citromos vizet, ebédre egy almát, egy narancsot, vagy barackot, egy pirítóst, vacsorára pedig egy tojást, egy paradicsomot, és egy szelet pirítóst.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás