Kezdőlap / Oktatás / Táncoktatás / A tánctanulás összehoz

A tánctanulás összehoz

A rohanó hétköznapokban nem árt, ha az ember szán egy kis időt kikapcsolódásra. Egy héten egyszer egy óra tánctanulás garantáltan elfeledteti az aznapi problémákat. Sokan mégsem mernek belevágni. „Ugyan már, én falábú vagyok!”, „túl idős vagyok én már hozzá!” vagy „dehát nincs is táncpartnerem”- ezek a leggyakoribb kifogások, melyekkel lebeszélik az emberek magukat.

Pedig a felnőtt kezdő társastánc tanfolyamokon nincsen felső korhatár, mindenki kezdő és a többség azt állítja magáról, hogy falábú. Az pedig, hogy valaki egyedül jelentkezik, az esetek többségében nem jelent akadályt, hiszen előbb- utóbb mindenkinek akad párja. Mostanában egyre több fiú jelentkezik kezdő tánctanfolyamra, így az is előfordul, hogy ők vannak többen, mint a lányok, holott régebben pont a fordítottja volt a jellemző.

A haladó és a még régebben táncoló csoportoknál megfigyelhető egy fajta természetes szelekció. Általában azok maradnak meg hosszútávon, akik hasonló gondolkodásúak és hasonló értékrenddel bírnak. A közös hobbi és a hasonló mentalitás miatt szoros barátságok, olykor szerelmek szövődnek. Nem ritkák a táncon kívüli programok sem, közös főzés, kirándulás, kerti party stb.

Aki szeret nagyokat nevetni, kultúrált körülmények között szórakozni, annak mindenképpen érdemes felkeresni a hozzá legközelebb eső tánciskolát és már most jelentkezni a következő induló kezdő felnőtt társastánc tanfolyamra! A legtöbb tánciskolának ma már van saját honlapja. így könnyen tájékozódhatunk az aktuális programokról, időpontokról, helyszínekről!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Kezdj új életet szeptemberben!

Az év utolsó napján sokan tesznek újévi fogadalmat. „Többet fogok sportolni” vagy „Idén lefogyok” -hangzanak …

3 hozzászólás

  1. Sziasztok!

    Mivel paypal-lal is tudtok fizetni, így nem kell átutalni a bankszámlára a pénzt, hanem azonnal fel is tudjátok használni!

Leave a Reply