Kezdőlap / Oktatás / Táncoktatás / Kezdj új életet szeptemberben!

Kezdj új életet szeptemberben!

Az év utolsó napján sokan tesznek újévi fogadalmat. „Többet fogok sportolni” vagy „Idén lefogyok” -hangzanak az ígéretek. Aztán valahogy mégsem sikerül. Egy-két alkalom az aerobik órán vagy párszor fél óra torna otthon, esetleg egy két alkalommal egy kis futás, aztán vége szakad a lelkesedésnek. Vajon miért van ez?

Nagyon fontos, hogy ha megfogadjuk, hogy egészségesebben fogunk élni, akkor azt úgy tegyük, hogy közben jól is érezzük magunkat. Hiába megyünk futni vagy tornázni, ha nem leljük benne örömünket.

A táncolás egyszerre dolgoztatja a testet és az agyat. Vizsgálatok is bizonyították, hogy idős korban például az egyik legjobb választás a szellemi és testi fittség megőrzésében. Ráadásul úgy telik el 60 perc folyamatos mozgással, hogy közben észre se veszi az ember. Életkortól függetlenül bele lehet vágni. Nem számít ha az ember már 40 éves is elmúlt. Ráadásul jó közös program a férjjel, feleséggel, baráttal, barátnővel. Egy héten egyszer 60 perc kikapcsolódás és mozgás mindenkinek jár.

Ha valaki egyedül van, akkor is érdemes belevágnia a tánctanulásba, hiszen mások is érkeznek pár nélkül, így előbb- utóbb mindenkinek akad egy táncpartner. Új embereket ismerhet meg az ember, új barátságok születnek és olykor szerelmek is szövődnek. Így aztán sokan arról számolnak be, hogy teljesen megváltozik az életük, amikor beiratkoznak egy tánciskolába.

Igaz, még nincs Szilveszter, de nem is kell addig várni! Új életet szeptemberben is lehet kezdeni több mozgással, szórakozással, kikapcsolódással, tánccal.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A tánctanulás összehoz

A rohanó hétköznapokban nem árt, ha az ember szán egy kis időt kikapcsolódásra. Egy héten …

Leave a Reply