Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Asztrodiéta – Halak

Asztrodiéta – Halak

A Halak (02. 20.–03. 20.) csillagjegyűek sikeres diétájához néhány jó tanács.
Mottó: „Az ivás hozza meg az eredményt”
A halak jegyű emberre telt alak, kerek formák (különösen a csípő alatt), kevés izom, harmonikus felépítés a jellemzőek.
Kockázati zónák: mindenütt.
A halak jegyű számára különösen veszélyes a stressz, a szerelmi bánat, mert ilyenkor hajlamosak elfelejtkezni a kalóriákról. A halak a vízfelhalmozásra és a cellulitiszre hajlamosak. A fegyelmezetlenség jellemző a jegy szülötteire. Számukra a teljes értékű ételek az ideálisak, mert ezek laktatóak és növelik a kitartásukat. A halaknak sok folyadékot kell fogyasztaniuk, mert az segíti a salaktalanítást.
Számukra az ideális fogyókúra elsősorban két napos léböjtkúra, napi 3 liter folyadékkal. Ajánlott a meleg ital amely jobban laktat a hidegnél. Ideálisak a gyógyteák, a zöldséglevek és a meleg víz, mert ezzel az anyagcsere felgyorsul, és könnyebben élik túl a diéta első napjait. A léböjt kúra után 7 napig ötszöri étkezés javasolt. A reggeli legyen két alkalommal falatkák, majd egy meleg és egy hideg étkezés.
Extra tipp: A lékúra után is igyanak bőségesen, optimális a napi 2 liter folyadék. Napközben is legjobb az ásványvíz – esetleg kevés citrommal vagy almalével -, este pedig megengedhető egy pohár alkoholmentes sör, proteineket és vitaminokat tartalmaz, megnyugtatja az idegeket és segíti az elalvást is.
A cellulitisz ellen speciális gyógynövénykivonatot használjak amely serkenti a vérkeringést, eltávolítja az elszarusodott sejteket, és feszesebbé teszi a bőrt.
Tilos a túlságosan zsíros, túl sok keményítő, túl sok cukor.
Ajánlott a korpás kekszek paradicsommal és bazsalikommal.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás