Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Az alga fogyasztó ereje

Az alga fogyasztó ereje

Sokan, sokféle fogyókúrát kipróbáltak már, a megpróbáltató, szigorú étrendek betartásával, gyakran koplalással vagy van, aki a rengeteg sportot választja, és vannak, akik drága kezeléseket vettettek be a siker érdekében, vagy akár még plasztikai sebészek kése alá is feküdtek a karcsúságért.
De a fenti lehetőségek mellett itt egy új, talán kevésbé ismert módszer, méghozzá az alga bevetése a pluszkilók ellen, az alga, amit egyszerűen csak „zsírgyilkos”-nak neveznek, utalva arra, hogy a használatával elért eredmény bámulatos lesz.
Az algát elsősorban a japán nők használják karcsúságuk megőrzésének érdekében. A leginkább tengeri falatokat magukhoz vevő ázsiai nép, ezekkel a tengeri finomságokkal nemcsak vékonyságát őrzi meg, de egészségüket is védik ezzel. Ha az alkalmazott diétába az algát is beépítjük, akkor a hatás sokkal gyorsan és látványosabb lesz (akár heti 1-1,5 kg-mal több súlyvesztés), valamint abban is segít ez a csodaszer, hogy az esetenként szigorú étrendet követni tudjuk.
Az alga-kúra első lépése a méregtelenítés, enélkül hiába juttatunk a szervezetünkbe tápanyagokat és vitaminokat, azokat nem tudja hasznosítani. Ezt követi a sejtfelépülés, és az optimális működéshez szükséges táplálékbevitel. Mind a három lépés algafogyasztással véghez vihető, ugyanis remek méregtelenítő hatása mellett rosttartalma is magas, ami a felhalmozódott salakanyagot lebontja, a sejtekből is eltávolítva a mérget.
Amellett, hogy tápanyagokban gazdag (a vörös, a zöld, és a kék alga egyaránt) az immunrendszer működésére is kedvezően hat, hiszen megtalálható benne: kalcium, C-vitamin, cink, jód, kálium, magnézium, vas, szelén, folsav, béta-karotin, B-vitaminok (de emellett megelőzi a rákos megbetegedéseket is, bőrvédő és Candida-baktérium űző hatása van).

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás