Kezdőlap / Egészség és fitness / Biorezonanciáról röviden.

Biorezonanciáról röviden.

A Biorezonancia terápia rövidített elnevezése a BRT. A Biorezonancia kezelés vagy terápia legkiemelkedőbb szakértője Lednyiczky Gábor természetgyógyász volt, aki azt vallotta, hogy ez a kezelés gyógyító eljárás, hiszen az emberi szervezetnek és valamelyik részének elektromágneses jelei indulnak mozgásba a kezelés használatakor.
A Biorezonancia kezelés rengeteg tünet esetén alkalmazható, többek között akut fájdalmak esetén, gyulladásos folyamatok esetén, zsírégetés, fogyókúra, idegesség, depresszió, szénanátha, keringési zavarok, méregtelenítés céljából.
A kezelés megkezdése előtt el kell végeztetni egy vizsgálatot. A vizsgálat előtt már két órával nem szabad enni, ha szedünk gyógyszert, vagy gyógyszereket, azt mindenképpen el kell mondani. Amennyiben már valamilyen megkezdett orvosi kezelés alatt állunk, akkor nem ajánlatos megkezdeni a Biorezonancia kúrát. A vizsgálat megkezdése előtt, illetve utána a szervezetbe bevitt folyadék mennyisége minimális legyen. Ez a kezelés előtti vizsgálat körülbelül 1 órát vesz igénybe.
Nagyon nagy jelentősége van ennek a kezelési módszernek, abban, hogy a testi-lelki egyensúly kialakuljon, felgyorsuljon a szervezet regenerálódása, amely késlelteti az öregedést.
A Biorezonancia kezelés nem ajánlott azoknak az embereknek, akiknél epilepszia áll fenn, vagy már többször volt infarktusuk. Nem alkalmazható lázas állapotban sem, valamint pacemaker behelyezése esetén. A sportolóknál, amennyiben sérülést szenvednek, például izomhúzódás esetén kiválóan használható a gyors regenerálódásra. A Biorezonancia az egészség kiváló útja.
A Biorezonancia kezelést egy speciális készülékkel végzik, amelynek típusa MCC. A szervezet nagyon gyorsan vissza tud regenerálódni ezzel a készüléknek a használatával, például, ha kéztörést szenvedünk, 2-3 hónap alatt forr össze, ezzel szemben, ha ezt a kezelést alkalmazzuk, 1-2 hét a gyógyulási idő. Az MCC készülék használata fájdalommentes és nagyon egyszerű, mert mindenki számára könnyen kezelhető, függetlenül üzemeltethető bármilyen hálózatról. Mellékhatása nincs, csak a beteg saját rezgései használódnak fel.
Arra kell a kezelés során odafigyelni, hogy amikor kezelésre megyünk, ne igyunk sok folyadékot, se előtte se utána, valamint semmilyen krémet, dezodort ne használjunk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az immunrendszer visszaállítása kemoterápia után

A kemoterápia arra szolgál, hogy a daganatos sejteket gyógyszeresen elpusztítsák, megakadályozva őket abban, hogy tovább …

Hozzászólás