Kezdőlap / Tag Archives: zsír (page 3)

Tag Archives: zsír

Kocogás a tévé előtt

Sokan azt mondják – valljuk be nem éppen reálisan -, hogy nincs idejük a sportoláshoz. Az ideális testsúly eléréséhez nem kell sok, csak egy kis akarat. Tűzzünk ki egy dátumot, ami legyen a mai! Gondoljuk végig a napi teendőinket és figyeljük meg, hogy mikor is szoktunk leülni a televízió elé …

Érdekel a cikk folytatása? »

Testsúly 30 felett

Egy bizonyos koron túl már nem olyan könnyű lefogyni – még ha csak 2-3 kilóról van is szó -, mint egykori fiatalabb korunkban. Az általános vélekedés az, ha az ember odafigyel az étkezésére és mozog, akkor energiát éget el, testsúlya kevesebb lesz, teste edzettebb és izmosabb. Sokan vagyunk úgy, hogy …

Érdekel a cikk folytatása? »

Zsírszegény táplálkozás és gyümölcsfogyasztás

Az emberek a szükséges gyümölcs- és zöldségmennyiségnek töredékét sem fogyasztják el. Pedig a rostokban gazdag táplálkozás amellett, hogy nem hizlal és ideális kiegészítője a fogyókúrás étrendnek, még vitaminokkal is feltölti szervezetünket. Egy pohár valódi, édesítőszer és főként cukor nélkül készített gyümölcslé is fedezi gyümölcsszükségletünk egy részét. Az üzletekben kapható italok …

Érdekel a cikk folytatása? »

Hogyan együnk, mit és mikor?

Sokszor eszünkbe sem jut, hogy fogyókúránál nemcsak arra kell figyelnünk, hogy mit eszünk, hanem arra is, hogy hogyan. Az egészséges táplálkozás betartása mellett ne felejtkezzünk el arról, hogy soha ne éhezzünk. Együnk naponta legalább ötször. A reggeli nagyon fontos, ne kezdjük a napot nélküle. A folyadékbevitelre nagyon figyeljünk, minél kevesebbet …

Érdekel a cikk folytatása? »

Gyorsan fogyni 3 kilót

Sokan vagyunk úgy, hogy szinte az utolsó pillanatban vesszük észre, hogy nem férünk bele a legújabb ruhánkba, amit egy esküvőre vagy keresztelőre vennénk fel. Ebben a rendkívüli esetben, rendkívüli gyors fogyásra van szükségünk. Ez a hatékony, gyors fogyás bár nem garantálja a tartósságot, de az eredmény pár napig biztosan fennáll. …

Érdekel a cikk folytatása? »

Tartós fogyás tojással

Dr Carrie Ruxton a tojáselmélet kidolgozója állítja, hogy a tojás nemcsak egészséges, hanem köze sincs a magas koleszterinszinthez. Táplálkozási tudósok ajánlják, hogy legalább napi egy tojást együnk ahhoz, hogy egészségesek maradjunk! Régebben mások tévesen állították azt, hogy a tojás káros az egészségre – ami valljuk be – nagyon jó hír! …

Érdekel a cikk folytatása? »

Nincs kedved válogatni? Keresd ezt: Biotermék

Amikor csak teheti, vásároljon ellenőrzött, szerves alapanyagokból készült termékeket, hiszen ezzel csökkentheti a kémiai baktériumirtó szerek bevitelét a szervezetébe. Ezek a kémiai anyagok nagyon káros hatással vannak a máj, a vese, az endokrin- és a hormonrendszer működésére. Vásároljon olyan állati eredetű termékeket, amelyeknek a csomagolásán fel van tüntetve a BIOTERMÉK …

Érdekel a cikk folytatása? »

Mellnagyobbítás zsírszövettel

Magyarországon is nagyon elterjedt már a nők körében az implantátummal való mellnövelés, korrekció. De ezektől az idegen anyagoktól sok ember irtózik, nem szeretne „mű”-nek kinézni. Nekik ajánlják a plasztikai sebészek az új módszert, mely során, a páciens saját zsírszövetével nagyobbítják az emlőket. Ha valakit nagyobb combokkal, vagy fenékkel „áldott” meg …

Érdekel a cikk folytatása? »

Húsfogyasztás fogyókúra alatt

Fogyókúra ideje alatt a húsok és húskészítmények egy része ajánlott, másik részük fogyasztása pedig korlátozva van. Ez elsősorban a húsok zsírtartalmától függ. A sovány húsokban (csirke, vad, hal, pulyka) 2-7 százalékos a zsírtartalom, közülük a csirkehúsban például 5 százalék, így 100 grammjuk csak 100-150 kalóriát tartalmaz. A nemzetközi adatok szerint …

Érdekel a cikk folytatása? »

Diétás étrend, jó közérzet

A nem éppen könnyű fogyókúra alatt sem kell szenvednünk a finom falatok megvonásától; a jó közérzethez szükség van sok zöldségre, gyümölcsre, ezenkívül előnyben részesítendők a teljes kiőrlésű, nagy rosttartalmú gabonakészítmények is. Ezek az ételféleségek a következőknek köszönhetik kiváló élettani hatásukat: – Vércukorszint stabilizáló hatás, melynek hatására megnő a teljesítőképesség. – …

Érdekel a cikk folytatása? »