Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Nincs kedved válogatni? Keresd ezt: Biotermék

Nincs kedved válogatni? Keresd ezt: Biotermék

Amikor csak teheti, vásároljon ellenőrzött, szerves alapanyagokból készült termékeket, hiszen ezzel csökkentheti a kémiai baktériumirtó szerek bevitelét a szervezetébe. Ezek a kémiai anyagok nagyon káros hatással vannak a máj, a vese, az endokrin- és a hormonrendszer működésére. Vásároljon olyan állati eredetű termékeket, amelyeknek a csomagolásán fel van tüntetve a BIOTERMÉK felirat. Így biztos lehet abban, hogy a vásárolni kívánt vörös húst, szárnyast vagy halat nem kezelték antibiotikummal vagy növekedést serkentő hormonokkal.
Iktassa ki étrendjéből a koffeint és a cukrot. Habár ez nehéz feladat mindannyiunk számára, de a koffein és a cukor elhagyásával hihetetlen mértékben növelhetjük az energiaszintünket. A kávé és az egyéb koffeintartalmú italok stimulálják a központi idegrendszert, amely olyan módon van hatással a mellékvesére, hogy az elraktározott cukor a májból a vérbe kerül. Az így létrehozott energia elhasználódik. Ha ekkor ismét kávét vagy édességet fogyasztunk, újból energia termelődik. Ez a ciklikus folyamat teljesen kimeríti a mellékvesét.
A koffein és a cukor túlzott fogyasztása érzékennyé teszi az inzulintermelő sejteket az ismételt ingerlésre. Az inzulin, mint ahogyan erről már korábban is szó volt, egy hormon, amely segíti a sejtekhez szállított cukormennyiség szabályozását. A gyakori cukorfogyasztás túlzott mértékben ingerelheti az inzulintevékenységet, és túl sok cukrot vonhat el a vérből. Ettől csökken a vér cukortartalma (hypoglikémia), ami iszonyatos fáradtságot okoz. Az energiacsúcsok és a fáradtság ciklikus változása egy hullámvasút effektust hoz létre.
A természetes, teljes értékű, friss és ökológiailag ép táplálékokból álló kiegyensúlyozott étrend az elsődleges módja az erős, egészséges és gyönyörű haj megtartásának. Gondolkozzon el a táplálkozási szokásain. Ha problémája van a hajával vagy a fejbőrével, ennek oka talán a helytelen táplálkozás. Kezdjen el egészséges, teljes értékű táplálékokat fogyasztani, így nem csak a haja és a bőre, hanem az egész teste egészségében gyors és drámai változásokat fog tapasztalni.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás