Dinnye diéta

Le akar dobni pár kilót, és nem akarja hogy ez méregdrága legyen? Itt az alkalom elkezdeni a dinnye diétát!
A legjobbkor áll neki, aki a dinnye jótékony segítségével akar belefogyni a bikinijébe. Épp a dinnyének van szezonja, nem túl drága és még finom is, jótékony hatásairól nem is beszélve.
Itt van néhány: A dinnye fogyasztása segít a szervezet zsírbontó hormonjainak, a görögdinnyében levő citrulin nagyon fontos a mozgásszervek jó működéséhez, mellette felelős a kötőszövetekért valamint szabályozza a zsírszövetek kialakulását – feszes kötőszövetet hozva létre.
A dinnye nem tartalmaz a szervezet számára fölösleges anyagokat. Víz, vitaminok, amelyek nagyon jótékony hatással vannak az anyagcserénkre és ásványi anyag is található benne. Vágjunk tehát bele!
A diéta 5-6 napig tartson, hogy ne legyen megterhelő. Nagyon egyszerű és könnyen megjegyezhető a recept: Reggelire dinnye, ebédre dinnye, vacsorára (míly meglepő :) dinnye és tízóra és uzsonna is dinnye! Arra azonban vigyázzunk, hogy a napi mennyiség ne legyen több 2-2,5 kg dinnyétől.
Érdemes naponta váltva fogyasztani a görög és sárgadinnyét. Minden nap a reggelire keverjen gyümölcssalátát 15 dekányi felkockázott sárgadinnyéből, 1 cikkekre vágott almából, teáskanálnyi mazsolából, illetve 1 pohár natúr joghurtból. Lehet még hozzáadni egy teáskanálnyi mézet és csipetnyi őrölt fahéjat .
Tízóraira és uzsonnára 20 dekányi (héj nélkül!) görögdinnye fogyasztása ajánlott.
Mértékkel szabad fogyasztani feketekávét és teát. Ezek helyett inkább gyógyteát és szénsavmentes ásványvíz fogyasztása ajánlott. Nagyon fontos, hogy soha ne igyon a diéta alatt a dinnye után, hanem az étkezések között legyen elfogyasztva a napi folyadékmennyiség.

Jó diétázást mindenkinek! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply