Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Dr. Ninkov diétája

Dr. Ninkov diétája

Rengeteg kutatás, vizsgálat indul, annak kiderítésére, hogy mi a legjobb módja a fogyásnak, hogy lehet a leghatékonyabb eredményeket elérni. Ezt kutatta Dr. D. G. Ninkov is, aki azt a felfedezést ültette át saját diétás programjába, miszerint az antioxidánsoknak nagy szerepük van a zsírok lebontásában, és még abban is segítenek, hogy minél tovább meg tudjuk őrizni fiatalságunkat.
Ezeket az antioxidánsokat pedig a fűszerolajak által építette a be a fogyókúrába, amelyek, antioxidáns hatásuk mellett erős súlycsökkentő képességgel is bírnak. Azaz, ez azt jelenti, hogy így elérhetjük azt, hogy a szervezet ne sérüljön a diéta alatt, és mindezt megerőltetés nélkül, mivel az étkezési szokásainkat sem kell drasztikusan megváltoztatni.
Tehát Dr. Ninkov elkezdte vizsgálni az egyes élelmiszerekben található antioxidánsok mennyiségét, és ez alapján kidolgozott egy szert, amelyben szegfűszeg, fahéj és gyömbér illóolajai vannak, mint rendkívül erős antioxidánsok, természetesen mindent a kellő arányban hozzáadva. Ez az általa kidolgozott tabletta, az úgynevezett Slim Trex, olyan, a fogyókúra szempontjából kedvező hatásokat ér el, mint például az éhségérzet csökkentése, a zsírégető folyamatok támogatása, energizálás, sejtvédelem, öregedés lassító hatás. És emellett a tabletta fokozatosan éri el hatását, így biztosítva azt, hogy a leadott kilókat ne szedjük vissza újra, és még nem is kell hozzá teljesen átalakítani a táplálkozási szokásokat. Ha rendszeres mozgás társul hozzá, és inkább rostban gazdag élelmiszereket fogyasztunk, máris megindul a súlyvesztés.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás