Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Dr. Oz csodadiétája

Dr. Oz csodadiétája

A Dr. Oz által kifejlesztett diéta egy hónap alatt 5 kg fogyást ígér, anélkül, hogy a fogyni vágyóknak koplalniuk kellene, és amiatt sem kell aggódniuk, hogy a sikeresen leadott kilók visszakúsznának. A program segítségével nemcsak megszabadulhatunk a felesleges kilóktól, hanem azt is megtanulhatjuk, hogy hogyan tudunk ellenállni a kísértésnek.
Az ő diétája arra épít, hogy nem drasztikusan kell leadni a kilókat, hanem apró lépésekben kell haladni, hisz a diéta egy életmódváltást is jelent, ami csak úgy sikeres, ha fokozatosan állítjuk át erre szervezetünket, így hosszú távon is megőrizhetjük az elért eredményt.
Ennek első lépéseként van 5 leginkább ártalmas, a fogyókúra szempontjából veszélyes táplálék, amit száműzni kell: telítetlen zsírok, cukor, fehér liszt, transzzsír (hidrogenizációs eljárással folyékony olajból képződött szilárd zsír, megtalálható: vaj, tej, vörös húsok), szirupok. Az ezeket tartalmazó ételek mehetnek a kukába, helyette töltsd fel a hűtőt inkább gyümölcsökkel, zöldségekkel, és lehet enni gabonaféléket is. Fő a változatosság, de okosan, úgy, hogy naponta 100 kalóriával csökkented a bevitt tápanyagokat.
Az ételek csábítását pedig a következő trükkökkel győzhetjük le: a fahéj vagy például a csípős paprika csökkenteni tudja a hirtelen ránk törő nassolás, édesség iránti vágyat, vagy akár még a gyorséttermek csábító kínálata mellett is gond nélkül elmehetünk ezek segítségével, ráadásul ezek a jótékony fűszerek ég az emésztési folyamatokat is gyorsítják.
Ha a diéta során mégis úgy érzed, hogy túl fáradt vagy, vagy eluralkodik rajtad az éhség, akkor ezt dióval, mogyoróval, mandulával csillapítsd.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás