Eat and Slim kúra

Az Eat and Slim fogyókúrával hetente akár 4 kilótól is megszabadulhatunk, amely úgy van összeállítva, hogy ha követed az étrendet, akkor annak minden eleme, minden elfogyasztott táplálék a fogyást segíti elő, és a zsírégetést támogatja, és nem utolsósorban nincs éhezés a diéta alatt, finom ételeket ehetünk.
Egy fogyókúra során ugyanis nemcsak a testünkre, de a lelkünkre, az érzelmi folyamatokra is oda kell figyelnünk, hiszen hosszú távon nehéz elviselni, hogy nem ehetjük meg azt, amit szeretünk, hogy gyakran koplalással érhetjük csak el az eredményt. Ezt a kettőt ötvözi az Eat&Slim diéta, amely amellett, hogy egészséges, és elősegíti a fogyást, mindezt úgy teszi, hogy közben nincs lelkiismeret furdalásunk az elfogyasztott ételek miatt, hiszen mindegyikük a túlsúly elleni küzdelemben segít. Ezáltal elérhető az, hogy a diétát elkezdők ne adják fel a programot, és sikeresen megszabaduljanak plusz kilóiktól.
A fogyókúrás program ugyanúgy a kalória bevitel csökkentésén alapszik, sok más diétához hasonlóan, viszont nem drasztikus mértékben, csak annyival, amennyivel eddig már túlterheltük a szervezetet, azokat a kalóriákról kell lemondanunk, amik már amúgy is feleslegesek a szervezetnek. Ez a diéta olyan ételeket helyez előtérbe, amelyek hamar eltelítenek, és sok rost, ásványi anyag található bennük, kevés kalóriával ötvözve, hogy ne jusson túl sok energia a szervezetbe. A rostok felelnek a káros anyagok eltávolításáért, így szabad az út az anyagcsere megfelelő működéséhez. Az elfogyasztott zöldségek és gyümölcsök pedig a bennük lévő vitaminok révén biztosítják a zsír hatékony lebontását, fruktóz tartalmuk pedig kellő energiához juttat.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply