Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Edzéstervek a fenék formája szerint – méretproblémák

Edzéstervek a fenék formája szerint – méretproblémák

Mindenki szeretne tökéletes feneket magának, viszont nem mindenkinek ugyanolyan a fenékformája. Ennek alapján más és más gyakorlatokat kell elvégezni, hogy megfelelően formáljuk ezen testrészünket. Az alábbiak segítenek abban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb feladatsort.
Ha leginkább az a probléma, hogy túl nagynak érezzük a fenekünk méretét, annak ellenére, hogy a gömbölyű fenék nőies formának számít – de te mégsem érzed magad jól tőle, vagy úgy gondolod, hogy ez már túl „nőies”, és hiába győzköd a párod, hogy neki ez így tetszik -, akkor ebben egy erőteljes zsírégető diéta segíthet. Karcsúsító programmal, amelynek során zsírban és kalóriában szegény ételeket kell fogyasztani. Az eredményt fokozhatják a különböző hőterápiák, kezelések, például a tekercselés vagy a fogyasztó krémek használata, esetleg érdemes befizetni egy zsírégető masszázsra is. Ugyanis ezek koncentrálta fejtik ki hatásukat az adott területen, intenzív hatást fejtenek ki a lerakódott zsírokra, és csökkentik a narancsbőr, simává, egyenletessé varázsolják a bőrt.
Izmosításhoz pedig négykézláb támaszkodjunk meg a könyökünkön, alsókar legyen a földön, és nyújtsuk hátra először az egyik lábunkat, majd emeljük fel a gerinccel egy magasságba. Majd hajlítsuk be úgy, hogy az alsó lábszár merőleges legyen a combra, majd egy kicsit a combot is emeljük meg (amíg nem érezzük egy kicsit, hogy feszül a combunk, majd vissza és nyújtsuk ki, és térjünk vissza az alaphelyzetbe. Végezzük húszszor mindkét lábra.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply