Fagyos fogyás

A fagyival való fogyás hallatán meg kell magunkat csípni, hogy nem álmodunk -e . Igen létezik de, mint minden más fogyókúra ez is fontos szabályokon nyugszik. Nézzük is meg közelebbről ezt az édes fogyási variációt.

A diéta egyáltalán nem hosszú távú, ugyanis csak egy napos. Ezen az egy napon, viszont csak fagyit szabad fogyasztani. Ötször kell az édes fogyókúra napján elővenni a hűtőből a fagyos csodát de kizárólagosan csökkentet energiatartalmú fagyit nyalhatunk, tölcsér nélkül. De most sem szabad elfeledkeznünk a víz fogyasztásról sem, ebben az esetben is meg kell inunk több, mint két liter vizet. Délután négy óra után a hűtőt messziről el kell kerülnünk, mert ezután bármit is enni szigorúan tilos. Ezt a rituálét csak két-három hónap múlva szabad újra végre hajtani. Ezzel a módszerrel egy fél kilót lelehet leadni.

Mivel a fagyi alapja tej, így nemcsak a fölösleges kilók, hanem a rák ellen is harcolunk egyszerre. Továbbá a kedvünkre is hatással van a nyalánkság, mivel oldja a stresszt és a koncentráló képességünk is megnő.

Egy másik jó hatása a fagyinak: egy kislány fagyival küzd az epilepsziája ellen. Bár neki nagyon magas zsírtartalmú és alacsony szénhidrátú ételeket kell ennie az orvosai tanácsára, mivel a gyógyszerek nem segítettek a lány epilepsziáján. De ezzel az étrenddel a rohamai nagy mértékben lecsökkentek.

Óvatosnak kell lennünk a fagyi evéssel, mivel könnyen áteshetünk a ló túloldalára és a dolog a visszájára is elsülhet. Nem szabad több napon keresztül ezt a diétát alkalmaznunk, mert az egyhangú táplálkozás káros a szervezetünkre.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás