Hét napos diéta

Ezzel a diétával 9 kg-ot lehet fogyni, mindössze két hét alatt! A kulcsa az egésznek az, hogy pontosan mindent betartsunk, ne cseréljük fel a sorrendet, így garantált lesz az eredmény. A diéta egy hétre, napról-napra pontosan leírja azt, hogy mit kell enni, és inni, majd ezt megismételni még egyszer, így jön ki a két hét. A diéta után is érdemes figyelni az étrendre. (A steak ebben az esetben vízben párolt húst jelent, amit megsózhatunk, a gyümölcs pedig bármilyen lehet, csak nem befőtt.)
Az első napon reggelizzünk egy csésze finom feketekávét, cukor, és édesítő nélkül. Ebédre főzzünk meg két tojást, és hozzá spenótot. Vacsorára pedig fogyasszunk el egy nagy steak-et, valamilyen zöld salátával, és főtt zellerrel.
Második nap egy kicsit többet reggelizhetünk: egy csésze feketekávé kis tejjel, pirítós, vagy egy szelet kenyér. Ebédre együnk steak-et, zöld salátával, és egy kis gyümölccsel. Vacsorára pedig főtt sonkát fogyasszunk.
Harmadik nap: Reggeli: egy csésze feketekávé kevés tejjel, és egy szelet kenyér. Ebéd: Főzzünk meg két tojást, együnk hozzá paradicsomot, és zöld salátát. Vacsora: főtt sonkából 20dkg, és saláta.
Negyedik napon a reggelit ismét a feketekávé társaságában töltjük, de együnk hozzá egy kis szelet kenyeret. Ebédre ehetünk egy kis (max.15dkg) sajtot, hozzá nyersen, vagy megdinsztelve káposztát, és kettő főtt tojást. Vacsorára együnk egy kefirt, vagy joghurtot, és hozzá gyümölcsöt.
Ötödik napon a reggelt tejes feketekávéval, és egy kis reszelt sárgarépát citrommal együnk hozzá. Ebédre együnk halat, paradicsommal. Vacsorára pedig steak-et zöld salátával.
A hatodik napon egy szelet kenyér, plusz feketekávé lesz a reggeli. Ebédre egy fél grill csirke salátával, vacsorára pedig két főtt tojás, szintén zöld salátával.
Hetedik, egyben utolsó nap: Reggelire igyunk egy bögre citromos teát cukor nélkül. Ebédre együnk némi gyümölcsöt, vacsorára pedig bármit lehet enni.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás