Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyj a csillagjegyed szerint – VÍZÖNTŐ

Fogyj a csillagjegyed szerint – VÍZÖNTŐ

A vízöntő csillagjegyébe tartozók általában elmondhatják magukról, hogy egészségesek, és erősek, jól tartják magukat, már csak az étkezési szokásaikra kellene jobban odafigyelniük. Ugyanis a nassolásnak nem bírnak ellenállni, ami miatt aztán a kilók szaporodnak, és sajnos a fogyókúra végig csinálásához és sikeréhez az önfegyelem képessége néha hibádzik.
Testük izmos, vállaik szélesek, a végtagjaik pedig vékonyak és hosszúak, testfelépítése harmonikus. A gyomor, csípő és has tájéka a leginkább hízásra hajlamos. De a felesleg megjelenik az arcon, nyakon és fenéken is. A nassolás mellett hajlamos kihagyni a reggeli étkezést is, valamint az életmódja stresszes, állandó időhiányban szenved, és nem túl jó alvó. Ezek mind a hízás kockázatai.
Kerülnie kell a nassokat: a csokit, chipset, minden szénsavas és cukros üdítőitalt. Kevesebb kávét kell fogyasztania, ezt helyettesítse inkább teákkal, különösen hatásosak lehetnek a gyógyteák. Hanyagolni kell az élesztőt tartalmazó ételeket is és persze a cukrot.
Az étrend kialakításánál figyelnie kell arra, hogy az összeállított menü kellő mértékben tartalmazzon nátrium-kloridot, így a tengeri halakat, retket, zellert, fejes salátát, kukoricát, káposztát, tököt, lencsét, mandulát, diót, gyümölcsök közül pedig almát, körtét, citromot, narancsot, és őszibarackot kell variálnia az étrendben. Fehérjetartalma miatt mindenképpen fogyasszon tejtermékeket (joghurt, sajt), illetve csirkehúst.
És a sportról sem szabad megfeledkezni, sokat kell mozognia, válassza a gyaloglást, kerékpározást vagy jogginget. És légy kitartó!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás