Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Súlycsökkentő kezelések

Súlycsökkentő kezelések

Hipnózis: A hipnózis során olyan megváltozott tudatállapotba kerülünk, amelyben befogadjuk azokat az üzeneteket, melyeket normál tudatállapotban nem tudnánk. A hipnotizőrre koncentrálva könnyebb elérni megvalósíthatatlannak tűnő céljainkat. Többek között elérhető a több mozgás, kevesebb táplálékbevitel és a hit megerősítése, hogy képesek vagyunk lefogyni.
E módszer teljesen átformálja szokásainkat, segít megelőzni a mértéktelen evést és a fogyókúra után – ami nagyon fontos – a szokásos visszaesést.

Homeopátia: Ha valaki a rendszeres mozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás ellenére sem képes lefogyni, ennek oka valószínűleg szervezetének belső egyensúlyhiányában keresendő. A túlsúlyos emberekkel foglalkozó homeopátia a súlyproblémák gyökerére összpontosít, hiszen esetünkben az elhízás mögött gyakran a lélek betegsége áll. A homeopátiás gyógymód normalizálja az anyagcserét, természetes növényi és állati eredetű készítményekkel segít helyreállítani a hormonális rendszer működését.

Kineziológia: Amennyiben súlytöbbletünknek lelki oka van, úgy a pszichológiai elemeket is tartalmazó, testünk energiaáramlását befolyásoló kineziológia segíthet. Ez a módszer a stressz feloldásával energiaegyensúlyt hoz létre a testben, és aktivizálja annak öngyógyító mechanizmusát. A kineziológiával főként azokat a súlyproblémákat lehet orvosolni, amelyeknek hátterében elsősorban lelki problémák rejtőznek. Azok számára hatásos, akik valamilyen probléma elől menekültek az evésbe.
Mivel a módszer a probléma gyökerét keresi és kezeli, ezért a gyógyítás hosszútávra szól.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply