Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyni ultrahanggal?

Fogyni ultrahanggal?

Az ultrahang szó hallatán az embereknek leginkább a kismamák-kisbabák vizsgálata jut eszébe. De a mai modern technológia már felfedezte azt is, hogy ennek segítségével fogyást is el lehet érni, méghozzá a szervezetben található felesleges, elraktározódott zsír lebontásával.
Népszerűsége egyre nagyobb, hiszen a kezelés alatt a páciens nem érez semmilyen fájdalmat, nem kell megerőltető feladatokat végezni, nem kell koplalni sem, és egy alkalommal akár 1-2 cm-rel is csökkenhet a kezelt testrész kerülete (általában heti egy alkalommal kell kezelésre járni), és természetesen az oly sok problémát okozó narancsbőrt is csökkenti.
A kezelés során a kiválasztott, leginkább problémás területről célzottan szüntetik meg a zsírlerakódást (ultrahangos fejjel), ezután a rádiófrekvenciás fejjel (vákuum funkcióval) az előzőekben felbontott zsírt eloszlatása következik, ez serkenti a méregtelenítő funkciókat. Majd a rádiófrekvenciás lemezek – amik rezgést bocsátanak ki -, a feszesítésért és karcsúsításért felelősek.
Azonban ezt a kezelést nem választhatják például a kismamák, azok, akiknek fertőző bőrbetegsége van, vagy májbetegsége, bármilyen bőrelváltozás, vagy véralvadási zavarok esetén szintén kerülni kell az ultrahangos fogyasztást (mielőtt belekezdenénk, feltétlenül tájékozódjunk, hogy alkalmazhatjuk-e a kezelést).
Természetesen, ha ezt a módszert választjuk a felesleges kilók eltávolítására, akkor is fontos, hogy az étkezési szokásokon is változtassunk, illetve hogy a sportot is iktassuk be mindennapjainkba, mert enélkül a leadott kilók előbb-utóbb újra jelentkezni fognak.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás