Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyókúra másként

Fogyókúra másként

A fogyókúrával kapcsolatos szenvedéseknek ezennel vége. Az akupunktúrás kezelések és más alternatív módszerek segítségével kínzó diéta nélkül fogyhatunk le.
Ha komolyan elszántuk magukat a változtatásra, a legkülönbözőbb gyógymódokat hívhatjuk segítségül céljain elérése érdekében. Az akupunktúrás kezelésekkel valóra válthatjuk az ideális alakról szóló álmunkat. Természetesen akaraterő és sok lemondás nélkül ez sem megy.
Az elhízásnak lehetnek genetikai, lelki és életmódbeli okai. A súlytöbblet gyakran párosul vízvisszatartással, és ez zavart okoz a gyomor és a lép működésében. A méregtelenítő szervek rendellenes munkája is oka lehet annak, ha súlyunk több a kelleténél. A lassú anyagcsere miatt fáradékonyabbak leszünk, nem lesz kedvünk a mozgáshoz.
Az akupunktúra sokféle betegség kezelésére alkalmazható, így az emésztési problémákra is. A fülakupunktúra a legalkalmasabb a szenvedélybetegségek gyógyítására, így a mértéktelen evés és az állandó éhségérzet csökkentésére is. A fül bizonyos pontjait tűszúrással vagy lézersugárral ingerlik, ez biztosítja a szervezet szabad energiaáramlását. Ez a módszer kiegyensúlyozza a vegetatív idegrendszert és segít fenntartani a kellemes közérzetet, nem okoz stresszt, sem feszültséget, sem pedig kínszenvedést. Egyszerű, mellékhatások nélküli kezelés.
Egy akupunktúrás kúra alatt 7-8 kilót fogyhatunk, ez természetesen egyéni adottságok függvénye.
A tartós sikerhez az életmódunk megváltoztatására is szükség van.
A rohanó mindennapjainkban is figyeljünk arra, hogy 12 és 16 óra között legalább egyszer jóllakjunk, 18 óra után pedig már ne együnk semmit. Az anyagcsere ilyenkor már lelassul, szervezetünk nem égeti el az energiát, hanem raktározza.
Ha odafigyelünk a diétára és rendszeresen járunk a kezelésre, testsúlyunk normalizálódni fog, így kiegyensúlyozott életet élhetünk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás