Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyókúrák 3. rész

Fogyókúrák 3. rész

Egyszer úgy gondoltam, hogy sorba szedem, milyen fogyókúrás módszerek léteznek, amiket érdemes is lenne kipróbálni!
A felsorolásba az alábbi módszerek kerültek bele, amely lista csöppet sem teljes, de ennyi bőven elég volt, hogy lássam, a fogyókúrára kimeríthetetlen az ötletek tárháza.

• 90 napos diéta – 90 napos fogyókúra
• Lúgosító diéta – lúgosító fogyókúra

90 napos diéta – 90 napos fogyókúra

A diéta lényege az ételek fajta szerinti szétválasztásában van, a hét minden napján csak egy fajta ételt lehet enni, és minden reggel csak gyümölcsöt. Továbbá havonta egyszer víznap is van. Az ételfajták a következő csoportokban vannak: fehérje nap, keményítő nap, szénhidrát nap, gyümölcsnap. Valami hasonlóval én már találkoztam az életem során, amikor még fiatal voltam. A nagymama sütött főzött a születésnapjára, tortát, édességet, mindent mi szem-szájnak ingere. Én lehettem vagy 8 éves, már nagyon éhes voltam, mert aznap még nem ettem, belopóztam a konyhába, és az összes édességbe beleettem, sőt még az iskolatáskát is teletömtem vele. Amikor kiderült a dolog, aznap már nem ehettem semmit (szerencsére a táskámból még jókat kajáltam este), és másnap szobafogságot kaptam. A szobafogság alatt persze hisztiztem, úgyhogy eltelt a nap és egy grammot nem ettem, csak ittam. Harmadnap farkas éhes voltam és befaltam minden húst, ami elém került. Negyednap megsajnált az édesanyám és a kedvencemet csinálta, sült krumplit, amit egész nap ettem. Ötödnap elmentük almát szedni a rokonokhoz Szabolcsba, így aznap csak almát ettem. Ez öt nap volt a 90-ből de soha nem akarom még egyszer!

Lúgosító diéta – lúgosító fogyókúra

Lúgos ételek, és lúgos italok fogyasztásával fogyni lehet. Hát nem tudom, amikor a kémia szertárban Bélabá a házipálesz helyett meghúzta a lúgos üveget, akkor őt a mentő vitte el. Ez örökre belém égett, szóval erről a lúgos izéről én lemondanék!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás