Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyókúrás diéták

Fogyókúrás diéták

Mindenki szeretne szép alakot és formás testet. Ezen okból rengeteg diéta látott már napvilágot. Hogy sikeresek e vagy nem, arról mindenkinek más a véleménye. Mindenkinek más használ.
Íme néhány diéta:

90 napos diéta:
Sokan szeretik, hiszen könnyen betartható módszer. 90 nap alatt 15-20 kg súlyvesztést ígér a diéta. A lényege, hogy megváltoztatja a szervezet működését, ezt a szétválasztás révén működik. Fontos a napok sorrendjének a betartása. A diéta fehérje nappal indul, keményítőnap követi, szénhidrátnap és gyümölcsnap. Majd megint fehérje nap és így ismétlődik tovább. Havonta egyszer víznapot kell tartani a gyümölcsnap után, majd ugyanúgy folytatni az egészet. Cukormentes tea és kávé korlátlanul fogyasztható. A reggeli ugyanaz minden egyes nap: gyümölcs, vagy 100%-s gyümölcslé (hozzáadott cukor nélkül). Gyümölcs délelőtt is megengedett, viszont ebéd előtt 1 órával már nem lehet enni.

Ananász diéta:
A sztárok esküdnek rá, ananászt esznek és hozzá csak fehérjét. A diéta 5 napig végezhető, 3 kiló leadását garantálja.

Candida-diéta:
Candida egy gomba, ami jelen van a szervezetben. Viszont ha túlságosan jelen van a szervezetben, tüneteket okozhat, ami diétával megszüntethető. Sokan egészségesen ezt a diétát választják. A diéta 3-6 hónapig tart. A Candida elsősorban szénhidrátokkal táplálkozik, így az édességet kell száműzni. Az első 2-3 hétben a gyümölcs is tiltott. Nem ajánlatos élesztő alapú ételek, italok fogyasztása se. Például a sajt és a sör. Elszigetelt keményítőt tartalmazó ételek is tiltottak, például a rizs. Ezt könnyű betartani, együnk sok friss zöldséget, húst, gyümölcsöt. Fogyasszunk fűszernövényeket, amiknek gombaölő hatásuk van: rozmaring, sáfrány, koriander. Kenyérből vegyünk rozs, graham vagy korpa kenyeret.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás