...használt. Ez volt a főpapok nyelve hét dialektusban, amelyből minden egyes dialektus a természet hét misztériumának az egyikére vonatkozott, és mindegyik saját jelképrendszerrel rendelkezett…” A misztériumok nyelvének számtalan árnyalatából alakultak...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) 10 kiló 2 hét alatt fórumhoz témák:
Az első trimeszter
...ilyenkor a mellein érzékeli a legnagyobb változást, mivel sokaknak ekkor duzzadnak meg, illetve sötétedik el a bimbóudvar, a bőr alatti erek pedig láthatóvá válnak. A 10. hét legnagyobb „attrakciójának” az...
Érdekel a cikk folytatása? »Egy finom és könnyű ínyencség – kókuszos hal
...fokhagyma, 4 szál újhagyma, 2 mokkáskanál gyömbérpor, 1 kávéskanál őrölt köménymag, 1 mokkáskanál currypor, 1 evőkanál pirospaprika, 2dl tej, 2 evőkanál kókuszreszelék, 2 evőkanál citromlé, 2 evőkanál aprított friss korianderlevél....
Érdekel a cikk folytatása? »Fogyni vagy nem fogyni
...életmódot, nem mozgunk többet és nem táplálkozunk egészségesebben, akkor nem csak a leadott, de még annál is több kiló jöhet vissza. A legokosabb, amit egy elhízott ember tehet, hogy orvoshoz...
Érdekel a cikk folytatása? »Élj könnyedén
Már az összes diétát kipróbáltad és egyik sem végződött sikerrel, sőt még több kiló csúszott fel rád. Íme egy olyan diéta, ami egy hónap alatt 3-4 kiló súlyvesztést garantál koplalás...
Érdekel a cikk folytatása? »Az vagy, amit megeszel
Már az összes diétát kipróbáltad és egyik sem végződött sikerrel, sőt még több kiló csúszott fel rád. Íme egy olyan diéta, ami egy hónap alatt 3-4 kiló súlyvesztést garantál koplalás...
Érdekel a cikk folytatása? »Fogyni zöldteával
A túlsúly, egyre nagyobb problémája a modern embernek. Vannak, akik csak egy-két kiló felesleggel küzdenek, de szép számmal akadnak több kiló feleslegtől szenvedők. Egyik jó megoldása a problémának a tea...
Érdekel a cikk folytatása? »Az eredeti leveles vajaspogácsa receptje
Egyforma mennyiségű lisztet és vajat veszünk (pl. egy kiló liszthez, egy kiló vajat). A lisztet szitáljuk át és ügyeljünk arra, hogy teljesen száraz legyen, a vajnak pedig keménynek kell lennie....
Érdekel a cikk folytatása? »Tények a fogyásról – amit érdemes szem előtt tartanunk
...csak még jobban megtartja a zsírt és a kalóriákat. 3. Heti egy kiló fogyás az egészséges. Vannak, akik elbátortalanodnak, ha lassul a fogyás. Pedig ez természetes, és a legtöbb orvos...
Érdekel a cikk folytatása? »Feketeerdő torta diétásan recept
...Közben diétás vanilia pudingpor és édesítő, valamint egy tojás sárgájából krémet készítettem, és ugyan ezt csokipudingból is. Aztán elővettem egy kiló meggyet a fagyasztóból, felolvasztottam, a levét kinyomtam, két nagy...
Érdekel a cikk folytatása? »