Lábaink hatalmas terhelésnek vannak kitéve: teljesen testsúlyunk rájuk nehezedik, ráadásul a talajjal való érintkezés során bekövetkező megrázkódtatásokat is a lábaink élik át. A lakosság nagy része szenved különböző lábbetegségekben, ezek...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) anya és fia sztori 1 rész fórumhoz témák:
A szívinfarktus elkerülhető
A szív egy izom, mint bármely más a szervezetben. Az artériák elszállítják azt oxigénben gazdag vért, és a szív nyomja, pumpája a vért a test többi részébe. Ha nincs elég...
Érdekel a cikk folytatása? »Fogyókúrák 3. rész
...persze hisztiztem, úgyhogy eltelt a nap és egy grammot nem ettem, csak ittam. Harmadnap farkas éhes voltam és befaltam minden húst, ami elém került. Negyednap megsajnált az édesanyám és a...
Érdekel a cikk folytatása? »Csurka Gergely: Az igazi Dream Team
...megismertesse azzal, hogy mi mindennek kell sikerülnie, mennyi feltétel együttes megvalósulása, mennyi küzdés, áldozat kell a sikerhez, és hogy milyen mámorító érzés átélni azt. Megtudhatjuk, hogy milyen az élet az...
Érdekel a cikk folytatása? »Viselkedészavarok
...primitív motívumokig terjed, mint a becsvágy vagy a pozitív önértékelés igénye. A pszichés megbetegedések során a táplálkozás és az alvás gyakran szenved zavart, ez azonban többnyire következménye a betegségnek, és...
Érdekel a cikk folytatása? »Kung Fu Panda 2.
...(Gary Oldman), a diktatórikus és hataloméhes páva, aki nem kisebb babérokra, mint a császári címre tör ismeretlen, ugyanakkor rettenetes és pusztító fegyverével, mellyel egész Kínát az uralma alá döntheti és...
Érdekel a cikk folytatása? »Alaszkai malamut
...és ágyéka izmos. Végtagjai masszívak, egyenesek és párhuzamosak. Szőrzete közepesen hosszú. Színe a leggyakrabban szürke, világos arcorri résszel és lábakkal. A téli hónapokban elég 1-2 alkalommal egy héten kefélni a...
Érdekel a cikk folytatása? »Az üvegcipellő avagy jól járt-e Hamupipőke, hogy visszakapta a szurokba ragadt lábbelit? I.
...némi képzavarral élve – igaz a mese vége és Hamupipőke és a herceg boldogan éltek, amíg meg nem haltak, akkor anyagi és érzelmi síkon sikertörténetről beszélhetünk. Orthopédiai szempontból azonban alaposabban...
Érdekel a cikk folytatása? »Hitel – Gépjármű hitel alakulása
...rész után egyenletes törlesztés) a gépjármű eladási ára minden fizetési szakadási időpontban fedezi az ügyfél hátralévő, az eladás időpontjában diszkontált tartozását. A gépjármű-finanszírozók éppen ezért csak jó értékhatású gépjárművek finanszírozását...
Érdekel a cikk folytatása? »A Dunai és a Folyami igola
...belső ajakfoggal; az alsó részről hiányzik az Eu. danfordinál említett sertés rész. Az elülső nyelvlemez közepén nincs beszögellés, elülső peremén 5 fog ül: középen egy nagyobb és szélesebb, hozzá jobbról...
Érdekel a cikk folytatása? »