A CSI sorozatok egyik alkategóriájába tartozó New York-i helyszínelők, egy rendkívül sikeres, 2004-ben indult amerikai tv-sorozat. Hét évadnyi bűntényt, és gyilkosságot tartogat a nézők számára, így az izgalomban nincs hiány....
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) két hét alatt 10 kiló fórumhoz témák:
Anyai szeretet
...aztán a harmadik napon teljesen áthatja a baba iránti szeretet. De azon sem kell meglepődni, ha ez csak két hét múlva következik be: ez nem is olyan ritka, mint hinnénk....
Érdekel a cikk folytatása? »A hüvelygomba
...megbetegedést okozta. Bizonyos nőkben, ha ismétlődően megjelenik a gomba, felmerülhet háttérben fennálló cukorbetegség gyanúja, amelyet az orvos ki kell, vizsgáltasson. Párod kezelése ugyanolyan fontos, hiszen nemi aktusok alkalmával könnyen visszafertőzhet....
Érdekel a cikk folytatása? »Erotika terhesség alatt
...alatti szex, de nem minden kismama vágyik rá. Sok várandós anyukával találkozhatunk, akiknek a szex iránti vágyuk terhességük alatt folyamatosan ingadozik. Nagyon sok anyuka úgy gondolja, hogy testtömegük gyarapodásával kényelmetlenné...
Érdekel a cikk folytatása? »Lábgomba – az én történetem
...és a párom találta meg nekem azt a krémet, amivel sikerrel tudtam rövid idő alatt látványos eredményeket hozva hosszú időre eltüntetni a gombát a lábamról. Először a párom előtt is...
Érdekel a cikk folytatása? »Az arcplasztikai műtét ideje
Maga a műtét legalább két, rendszerint azonban három órán át szokott tartani. Bár helyi érzéstelenítésben végzett műtét alatt sem érezhetők fájdalmak, mégsem képes mindenki arra, hogy ilyen hosszú időn át...
Érdekel a cikk folytatása? »Biztonságos otthon, nyaralás alatt
...a betörések száma nyári szabadságok idején, mégis úgy tűnik, nem vesszük komolyan a figyelmeztetéseket. De hogyan védjük meg otthonunkat a betörőktől távollétünk alatt? Százszázalékos biztonság nem létezik, de néhány óvintézkedéssel...
Érdekel a cikk folytatása? »Különleges gondozást igénylő terhesség
...szülésnek két kitolási szakasza van.A szülés sokszor idő előtt indul meg.Gyakoribbak a terhesség alatti komplikációk,mint pl. vérszegénység,toxaemia és a magzat rendellenes fekvése a méhben.A terhesség leggyakoribb szövődményei főleg az utolsó...
Érdekel a cikk folytatása? »A kismamák hálószobatitkai
...ellenkezőleg, majd megőrül érte. Azonban van olyan eset, amikor ez a két periódus váltja egymást. A terhesség alatti szexuális étvágy nem függ össze a várandósság előtti vérmérséklettől. Van, aki terhessége...
Érdekel a cikk folytatása? »Terhesség alatt felmerülő kockázatok
...a koraszülésnek kétszer akkora esélye van, mint a normális szüléseknél. A koraszülésnek még nagyobb esélye van a hármas- vagy négyes ikrek esetében. Kapcsolódó fórumok: méhszájpolip terhesség alatt lábgomba terhesség alatt...
Érdekel a cikk folytatása? »