...Ezt be akarom fejezni.” Mondja magának tudatosan: „Nem tudom, mások mennyire intelligensek, de ez mindegy is. Az, hogy én mennyire vagyok intelligens, nem mond semmit az emberi értékeimről. Becsülöm és...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) mit együnk cukor helyett fórumhoz témák:
A mágikus hatású amulett
...ki mit választ amulettnek, az teljesen az ő döntése. Nyilván érzelmileg kötődünk hozzá, másképp nem is bízhatnánk benne, ezért fontos, hogy magunknak válasszunk amulettet, vagy olyan személytől kapjuk, aki érzelmileg...
Érdekel a cikk folytatása? »A férfiak szépészeti műtéte
...öregnek lássanak.” És ebben általában igazuk van. Vajon mit vár a beteg – akár nő, akár férfi legyen is -, amikor az arcbőrének felvarratását fontolgatja. Ilyenkor is óvni kell mindenkit...
Érdekel a cikk folytatása? »Búzafű fogyókúra
...a d vitamin mit segít elö a k vitamin? mit segít elő a k-vitamin hol képzödik a szervezetben a d vitamin hol képződik ad vitamin a szervezetben mit segít a...
Érdekel a cikk folytatása? »Miért válunk el egykori szerelmünktől?
...hogy a másik nem tudja vagy nem akarja kielégíteni az ő fontosnak tartott igényeit. Hogy ki mit tart fontosnak, az egyénenként igen különböző lehet, de akár szexuális-erotikus, akár lelki-szellemi igényekről...
Érdekel a cikk folytatása? »Egy fogyókúra története
...kéne valamit tenni, hogy ne legyen nyúl érzésem, talán egy kis hamburger melléje egész elviselhetővé teszi. Hisz így majd változatosan táplálkozom, nem csak zöldséget, egy kis husit is eszek majd...
Érdekel a cikk folytatása? »A belső béke keresése
...mobilunkat. Szerezzünk be egy kellemes, hozzánk közel álló meditációs zenét, nagyon széles választékból válogathatunk. Vegyünk fel egy kényelmes, ülő vagy fekvő pozíciót és próbáljuk meg kiüríteni az elménket. Először meglepő...
Érdekel a cikk folytatása? »Tudatosuljon bennünk, hogy mennyi mindenünk van!
...egy barátja megkeresi Önt és megosztja Önnel bánatát. Mit mondana neki? Milyen biztató szavakat adna neki útravalóul? És most képzelje el azt, hogy Ön ez a barát. Saját magának mondja...
Érdekel a cikk folytatása? »Ételallergia gyermekeknél – nehézségek
...okokat. Ő csak azt látja, hogy a testvérei, barátai szabadon megehetik, amit megkívánnak, míg neki nagyon vigyáznia kell arra, mit eszik. Ha a családban ilyen probléma merül föl, nem csupán...
Érdekel a cikk folytatása? »Tisztító kúra – kell ez nekem?
...vagy éppen toxikus anyag eltűnjön a szervezetből és helyreálljon a normális működés, vagy éppen egészségesebbek lehessünk ez által. Kinek van szüksége egy ilyen kúrára? Mitől függ? Mindenkinek. Már a gyerekek...
Érdekel a cikk folytatása? »