Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fuss a kilók ellen

Fuss a kilók ellen

Ahhoz, hogy biztosan leadd az a pár kilót, ami lassan az őrületbe kerget, sok áldozatot kell meghoznod. Ugyanis nem elég koplalni, sőt az a legrosszabb, amit tehetsz. Bár biztos elég közhelyesen hangzik, de igenis meg kell változtatnod az életmódod, ha tartós sikert akarsz elérni a fogyásban.
Sajnos nagyon sok mindent ki kell iktatnod az étrendedből, mint például a fehér lisztet, a cukrot és a tészta mennyiséget is minimálisra kell csökkentened.
Ráadásul nem elég, csak ülnöd és várnod a nagy fogyás igenis mozognod kell.
Persze ilyenkor a legtöbben arra hivatkozunk, hogy nincs időnk, mert egész nap a monitor előtt ülünk. Viszont azt elfelejtjük, hogy a lépcső helyett többnyire a liftet, vagy a mozgó lépcsőt használjuk és bicikli helyett inkább a BKV-n szorongunk. De ha félsz biciklire szállni, akkor is megteheted, hogy egy megállóval hamarabb szállsz le és sétálsz egyet.
Légy őszinte, hány órát szoktál a tévé előtt ücsörögni chipset majszolva?
Azt az időt igazán tölthetnéd hasznosabban is. Sétálj a szabadban, ha úgy érzed kocoghatsz is, mert a futás máig az egyik legjobb zsírégető mozgás, arról nem is beszélve, hogy a „legpénztárcakímélőbb” is. Sőt ha süt a nap, akkor még némi D-vitamint is magadhoz vehetsz a reggeli kocogás alatt.
Hidd el, hogy a sztárok is ezt teszik minden nap, ha esik ha fúj, itt az idő, hogy te is csatlakozz hozzájuk.
Ha pedig társaságra vágysz, akkor különböző csoportokhoz is csatlakozhatsz, és együtt róhatjátok a köröket, vagy akár idővel versenyezhettek is egymással. Idővel pedig, ha az önbizalmad megnő, akár egy egy versenyre is benevezhetsz, feszegetheted a hátáraidat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás