Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Karcsúsodás 4 napos szétválasztó diétával

Karcsúsodás 4 napos szétválasztó diétával

A fogyókúra a legtöbb embernek komoly kihívást jelent. Számtalan módszer létezik már arra, hogyan szabaduljunk meg a magunkra szedett felesleges kilóktól, mégis gyakran beletörik a bicskánk, és képtelenek vagyunk a kitartásra. Miért? Mert a legtöbb módszer drasztikus, ugyanakkor az elszántságunkkal, akaratunkkal is akad némi probléma. A lassanként ránk rakódó több-kevesebb túlsúly miatt egyre kellemetlenebbül érezzük magunkat a saját bőrünkben, sőt egészségünk is csorbát szenvedhet. Ennek a problémának a leküzdésére a testkontroll-, más néven szétválasztó diétát már nagyon sokan kipróbálták szerte a világon. Többek közt magam is végigküzdöttem, és mondhatom, kiválóan sikerült a saját kihívásomnak megfelelnem. Megjegyzem, az akaraterő és a mértékletesség párosítása elengedhetetlen, hogy elérjük a kitűzött célunkat!
A testkontroll diétát 3 hónapig kell követni, és eredményeként akár 15-25kg mínuszt is elérhetünk. A hatékonyságának az a titka, hogy egyszerűek, könnyen követhetőek a szabályok.
Nem kell a kalóriákat számolgatnunk, mindössze az ételeket szétválasztva fogyasztanunk. Mindennap egyféle tápanyagot veszünk magunkhoz úgy, hogy a napok sorrendjét nem(!) keverjük össze. Protein- (fehérje) nappal kezdünk, ezt követi a keményítő-, majd a szénhidrát-, végül a gyümölcsnap. A reggeli mindig gyümölcs, havonta egyszer pedig a gyümölcsnapot követően egy víznapot kell tartanunk.
A diéta befejezése után természetesen, bármit ehetünk, azzal a feltétellel, hogy a reggeli még további 90napig csak gyümölcs lehet. Ha mindez még kevés az elérni kívánt eredményhez, és további kilóktól szeretnénk megszabadulni, akkor 3 hónap szünet után újra kezdhetjük a diétát.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply