Kezdőlap / Sztárdiéták / Sztárok avagy a vonzó test titka!

Sztárok avagy a vonzó test titka!

A sztárok néha elég fura különleges diétákat próbálnak bevetni annak érdekében,hogy minél tökéletesebben nézzenek ki azon a bizonyos vörös szőnyegen,illetve egy-egy fotón.
Néha egész őrült dolgokat is megtesznek a tökéletes kinézet érdekében,nem számítva az ezzel járó veszélyes tényezőkkel.Hisz a túlzásba vitt diéta sokszor anorexiához illetve komolyabb esetekben akár halálhoz is vezethet.
Ha a tökéletes diétára vágyunk keressünk fel mindenképp egy megfelelő specialistát aki segít összeállítani a nekünk megfelelő étrendet.
A külföldi sztárok rengeteg diéta ötletekkel álltak elő.
Az alábbiakban egy-két sztárdiétát górcső alá veszünk:
A híres amerikai énekesnő Beyonce Knows juharszirup-diétával tesz szert a tökéletes alakra.
Már Magyarországon is népszerű a juharszirupos diéta, mert segít megszabadulni a pluszkilóktól, s a szervezetet is hatékonyan méregteleníti. A diéta ideális időtartama tíz nap. Ha mégis folytatni szeretnéd, csak orvosi felügyelet mellett tedd!Sok vitamint is egyél mellette hisz a vitamin bevétele a szervezetbe rettentően fontos a diéta ideje alatt.
A kávé-diéta:Mary Kate Olsen erre a diéta formára esküszik,a gyors anyagcsere végett.De-e diéta roppant egészségtelen.
Hazai sztárjaink a mindenki által ismert Norbi,és Béres Alexandra által forgalmazott termékekre esküsznek.
Mindegy,hogy milyen diétába kezdünk a lényeg túlzásba ne vigyük,és kérjük ki a megfelelő szakemberek véleményét a választott diéta formáról,az esetleges kockázati tényezők elkerülése érdekében.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Így fogynak a magyar celebhölgyek

Tóth Gabi pár évvel ezelőtti önmagához képest jelentős átalakuláson ment át. A fiatal énekesnő saját …

Leave a Reply