Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Villámgyors diéták, villámgyors eredmény

Villámgyors diéták, villámgyors eredmény

Előtted a strandszezon? Fontos találkozó vagy esemény vár rád? És ezért szeretnél minél gyorsabban formába lendülni? Akkor a vágj bele egy villámdiétába, a gyors siker érdekében (természetesen előtte feltétlenül nézz utána, hogy az egészségi állapotod megengedi-e valamelyik módszert, csak egészségesen lehet nekivágni, hiszen ezek a diéták megterhelik a szervezetet).
Néhány példa az alkalmazható módszerekre:
A kevesebb, mint egy hétig tartó zöldségkúra segítségével salaktalanítható a szervezet, a kúra alatt friss zöldségeket, illetve belőlük készült leveseket kell fogyasztani.
Elterjedt, népszerű a fogyókúrázók körében a káposztadiéta is. Ennek a zöldségnek magas a C-vitamin tartalma, így támogatja az immunrendszert, fokozza az anyagcserét (savanyított formában is fogyasztható), rendkívüli zsírégető hatása van.
Az ananászt csodagyümölcsnek tartják, mivel felgyorsítja a zsírégetést és az anyagcserét is, ezt a hatását a bromelin nevű enzimmel fejti ki, anélkül fogyhatunk általa, hogy éhséget éreznénk.
A pár napig alkalmazható, csak folyadékbevitelre (levesek, gyümölcs- és zöldséglevek) építő léböjtkúrával is gyors eredmény érhető el, ajánlott évente csak egyszer alkalmazni.
Létezik az úgynevezett metropolitan-diéta is, ennek lényege, hogy a diéta három napja alatt csökkentett kalória-bevitellel érjük el a kívánt hatást. Az étrend eléggé szigorú, kötött, salátán és sovány csirkehúson alapszik.
A volumetrics-diéta elsősorban azoknak jelenthet megoldást, akik nem bírják a folyamatos éhséget, de szeretnének gyorsan fogyni, a diéta 7 nap alatt akár 3 kg-tól is megszabadíthat. Alacsony kalóriatartalmú és tápanyagokban gazdag ételeket kell fogyasztani.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply