Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / A két napos Drop and Stop program

A két napos Drop and Stop program

Ha csak egy kis túlsúly van rajtunk, mindössze pár kilótól szeretnénk megszabadulni, akkor áldozzunk rá egy hétvégét, hogy visszanyerjük legjobb formánkat, és a hetet már megújulva kezdhetjük. Hiszen ezek a kilók azok, amelyek a legnehezebben mennek le rólunk, hiszen ha éppen egy fogyókúra végén járunk már, akkor a szervezet már eléggé hozzászokott a megváltozott életmódhoz, illetve a kitartásunk is a végét járja már.
A Drop and Stop programmal azonban búcsút mondhatunk ennek a kis plusznak is. Mivel csak 2 nap áll rendelkezésünkre, ez egy elég intenzív kúra, amely a méregtelenítésre, vízhajtásra, az emésztés serkentésére helyezi a hangsúlyt, mert mivel ilyenkor már a koplalással nem érhetünk el eredményt, hiszen a zsírt már lebontotta szervezetünk, már csak a megrekedt víztől, illetve a salakanyagtól tudunk megszabadulni. Tehát kicsit vonuljunk félre a külvilágtól 2 napra, és figyeljünk csak magadunkra.
Az első nap reggelén végezzünk először jógagyakorlatokat 30 percben, majd igyunk meg egy csésze méregtelenítő hatású gyógyteát, nyugtató dallamokat hallgatva, és serkentő masszázst alkalmazva.
A szervezetben felgyülemlett víztől is meg kell szabadulni a hétvége alatt, ezt vízhajtók alkalmazásával érhetjük el (természetes eredetű), és sok folyadék fogyasztásával. Rásegíthetünk ezekre a folyamatokra az izzadással is, hiszen így is folyadék távozik a szervezetből, ehhez készítsünk magunknak egy forró fürdőt, szárítkozzunk meg, majd jöhet a tekercselés a legkényesebb pontokra, és irány meleg ruhában a takaró alá. Utána pedig tusoljunk le, a tekercselés előtt bekenhetjük magunkat narancsbőr elleni krémmel is.
Az utolsó lépés pedig, hogy a salakanyagokat is eltüntessük a szervezetből, ennek érdekében a reggeli után fogyasszunk búzafűlevet, tartsuk be az ötszöri étkezést, kis adagokkal, gyümölcsökkel, zöldségekkel. 2-3 csepp fokhagymakivonattal, a főétkezések után pedig szintén az emésztés megfelelő működését segítjük elő.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás