Kezdőlap / Önismeret / Ezoterika / Agykontroll

Agykontroll

Az agykontroll egy módszer, mellyel képesek lehetünk olyan, esetenként természetfelettinek ítélt dolgokra, amelyek valójában most is bennünk szunnyadnak, mint például a jövőbe látás.

Elménk 100%-ából csupán 2% az, amit használunk, így képességeink nagy része, melyek megkönnyíthetik életünket, homályban marad. A Silva-féle agykontroll tudományos alapokra épülő, praktikus, könnyen elsajátítható, egyszerű önfejlesztő módszer, ami segítséget nyújt, hogy ennél jóval nagyobb mértékben használjuk ki szunnyadó képességeinket, és problémamegoldó készségünk fejlődjön, sikeresebbek legyünk. Fontos gyakorlata a lazítás, relaxáció, ami csökkenti a stresszt is.

José Silva állítása szerint mi, emberek bal agyféltekéjű lények vagyunk, azaz a racionalitás szilárd talaján állunk. A jobb agyféltekénket, amiben, ott lapulnak rejtett erőink, egyszerűen nem használjuk. Éppen ezért az agykontrollelmélet a jobb oldali agyféltekére, illetve az alfa-állapotra épül, amelyet például féléber állapotban is tapasztalhatunk, mielőtt álomba merülnénk, vagy mielőtt teljesen felébrednénk.
A jobb agyfélteke az, aminek hatására túlléphetünk öt érzékszervünkön, képesek lehetünk mind a jövőbe, mind a múltba látni. Silva ajánlja a módszert fogyókúrához, mindenféle betegség gyógyítására, intelligencia növelésére, és pénzszerzéshez is.

A módszer elsajátítása könnyű, és a következő ígéretekkel kecsegtet: memóriajavulás, növekvő önbizalom, optimizmus, öngyógyítási képesség, hatékonyabb tanulási képesség, kiegyensúlyozottság és energikusság, könnyebb fogyás lehetősége, dohányzásról való leszokás.

A módszerrel:
• alvászavarok megszűnnek,
• memória fejleszthető,
• időzítetten ébredhet ébresztőóra nélkül,
• könnyebben dönthet jól,
• hatékonyabban és gyorsabban tanulhat,
• fokozható az intuíció, megérzőkészség,
• a stressz könnyebben levezethető.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alkímia

Az alkímia -mai szóval iskola- egy ősi beavatási rendszer, amelynek lényegében semmi köze a kémiához. …

Leave a Reply