Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Astrodiéta – Rák

Astrodiéta – Rák

Mottó: „Soha ne egyél unalomból”
A Rák csillagjegyűekre (06. 22.–07. 22.) a hosszú, vékony, a test alsó részén kerekebb formák (has, fenék, csípő) a jellemző.
Kockázati zónák: gyomor, has, csípő és a vállak, karok is.
E jegy szülötteinek általában dús a fantáziájuk, ez az étkezésre is vonatkozik. A Rák általában elutasítja a készételeket, inkább k a természetes, és egészséges nyersanyagokat kedvelik. Azonban a rákok hangulatemberek, akik állandóan az elkeseredettség és a boldogság között lebegnek. A negatívumok esetén unalmukban, elkeseredettségükben is esznek. Hajlamosak a nassolásra és szeretnek torkoskodni. Ezért többnyire túlsúlyosak. A Ráknak, ha fogyni szeretne, nagyon fontos, hogy jó legyen a hangulata.
Az elhízás a mozgáshiány életmód és a test rossz regenerálódása (túlzott sportolás, álmatlanság, túlhajszoltság) miatt alakul ki.
A diétájukat ki lehet egészíteni sós fürdővel, ez a következőből álljon: körülbelül 38 C°-os vízbe , amibe tegyen 1 kg jódozott sót, majd 15 percnyi fürdés után gyorsan bújjon az ágyba. Meg kell tanulniuk a mértékletességet, amikor sokszor keveset eszik – alacsony kalóriatartalmú ételeket –, éhezés nélkül is képes lesz fogyni. Tilos az üdítőital, ajánlott a zsírszegény tej termékekek. Esténként ginseng tea javasolt, amely élénkítő, emésztést elősegítő és étvágyszabályozó hatású. A Rák számára ideális fogyókúra a 2 napos diéta napi 7 étkezéssel. Reggeli, 4 snack, 1 meleg, 1 hideg étkezés
E jegy szülötteinek a hangulatváltozásaikat a legnehezebb kezelniük. Hajlamos csipegetni unalmában vagy bánatában.
A Rák legjobban május, szeptembertől novemberig tud fogyókúrázni
A Rákok számára nélkülözhetetlen a rendszeres mozgás. A Rákoknak ajánlott a strand röplada, vitorlázás, aquafitnesz, úszás, kosárlabda, fittball

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply