Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Astrodiéta – Szűz

Astrodiéta – Szűz

Mottó: „Létfontosságú anyagcsere”
A Szűz csillagjegyűek (08. 24.–09. 23.) jellemző a kerek, de kevésbé húsos, hosszú, vékony testalkat, vékony végtagok.
Kockázati zónák: főleg a középtájon, has és csípő.
A szűz jegyűek rendkívül nagy súlyt fektetnek az egészséges étkezésre és sokat tesznek karcsúságuk megőrzése érdekében. Ezért e jegy szülöttei közt kevés túlsúlyos akad. Könnyedén le tudnak mondani a káros dolgokról, min az alkohol, az édességek vagy a kávé. A szűz jegyűek a diétáikkal többnyire csak át akarják tisztítani szervezetüket és valamivel karcsúbbá tenni a testüket. A radikális fogyókúrát általában elutasítják, mert gyakran vannak emésztési zavaraik és gyomorpanaszaik. Számukra a legideálisabb fogyókúra lehet a z hogy 7 napon át hatszor étkezzenek, úgy hogy egy meleg és egy hideg étel mellett négy alkalommal „falatkák”.
Az apró étkezések segítik az emésztésüket, és ehhez igyanak meg a kúra alatt legalább 2 liter folyadékot naponta. Az ásványvíz mellett bátran fogyasszanak hígított zöldséglét, a gyümölcs- és zöld teát. Ezek segítik a zsírok elégetését, és még mellette csillapítják az éhségérzetet is.
A legideálisabb fogyókúrás hónapok szűz csillagjegyűek számára januártól júliusig bármelyik hónap és a november
A Szűz étkezése legyen fehérjedús (hús, hal) , de tartalmazzon keményítőt is. Esténként füstiketea ajánlott, amely vértisztító, emésztést elősegítő, hashajtó hatású
A szűz csillagjegyűeknek ajánlott a mozgásformák: az akrobatika, a torna, a dance-aerobik, a jóga, a tai chi, a pilates

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás