Azok, akik keményen megdolgoznak a fogyásért, tudják, hogy egy-két kilót is milyen nehéz leadni. Ellenben hízni a világ legkönnyebb dolga annak, aki még hajlamos is rá. Néhány kilót úgy látszik napok alatt fel lehet szedni, de leadni sokkal tovább tart. Lássunk néhány általános dolgot, ami hízáshoz vezethet. Étkezések kihagyása Az …
Érdekel a cikk folytatása? »Gyorsan fogyni 3 kilót
Sokan vagyunk úgy, hogy szinte az utolsó pillanatban vesszük észre, hogy nem férünk bele a legújabb ruhánkba, amit egy esküvőre vagy keresztelőre vennénk fel. Ebben a rendkívüli esetben, rendkívüli gyors fogyásra van szükségünk. Ez a hatékony, gyors fogyás bár nem garantálja a tartósságot, de az eredmény pár napig biztosan fennáll. …
Érdekel a cikk folytatása? »Hogyan spóroljunk a kalóriákkal?
A mindennapokban is lehet okosan élni, és étkezni, mely nem is jelent olyan nagy és megterhelő feladatot. Ha minden ételnél egy kicsit átgondoljuk a dolgot, sokkal több kalóriát lecsippenthetünk, így kevesebbet viszünk be a szervezetbe. A legkönnyebb a tejtermékeken kalóriát spórolni. Bármilyen tejterméket vásárolunk, vagy eszünk meg, mindenből van soványabb. …
Érdekel a cikk folytatása? »Orvosi módszer a súlycsökkentésben – Dr. Thomson szerint
Manapság rengeteg szakember foglalkozik a túlsúly problémájával, és próbálnak minél hatékonyabb és tartós eredményt elérő módszereket kidolgozni. A kutatások alapján a változtak a megítélések azzal kapcsolatban, hogy mi a túlsúly legfőbb oka. Dr. Rob Thomson is kutatta, hogy miért alakul ki egyre gyakrabban, az emberek egyre nagyobb százalékánál extrém túlsúly, …
Érdekel a cikk folytatása? »Az alakunk a konyhán is múlik
Talán nem is gondolnánk, mennyire befolyásolja a fogyókúránk sikerét, vagy akár a túlsúlyunkat is a konyhánk. Ha közelebbről megnézzük, felfedezünk olyan tényezőket, amelyek tudatlanul is, de súlytöbblethez vezethetnek. A nagy tányér A tányérunk mérete és a kalóriabevitelünk sokszor egyenesen arányos. Ha csak egy kicsivel kisebb tányért választunk, már akkor jelentősen …
Érdekel a cikk folytatása? »Élvezzük bűntelenül az ünnepi ételeket!
Ahogy az ünnepek közelednek, elkezdünk sütni-főzni – finom és hizlaló ételeket. Közben attól félünk, hogy majd jól meghízunk, de ahhoz már lusták vagyunk, hogy tegyünk ellene valamit. A titok nyitja, hogy ha csak egy kicsit változtatjuk meg az étkezési szokásainkat és nyugodtabbra vesszük a formát, még le is fogyhatunk, mielőtt …
Érdekel a cikk folytatása? »Uborka-diéta
Az uborka nagyon régóta ismert, az emberiség már háromezer évvel ezelőtt is fogyasztotta. Ázsiából került Kínán keresztül Európába (Itáliába, Görögországba és Franciaországba a VII-IX.században). Angliába a X.században jutott el, majd még ötszáz évnek kellette eltelnie, hogy Amerikában is megismerjék. Bárhova jutott el az uborka, népszerűvé vált, mivel ízletes és különösen …
Érdekel a cikk folytatása? »Egészséges étkezés és a kalcium
A kalcium kulcsfontosságú ahhoz, hogy testünk erős és egészséges maradjon. Alapvető építőanyaga többek között az egészséges csontozatnak mind a nőknél, mind a férfiaknál. Nekünk is és szervezetünknek is hasznára válik, ha minél több kalciumban gazdag ételt fogyasztunk, és korlátozzuk azoknak az élelmiszereknek a fogyasztását, amelyek kalciumot vonnak el a szervezetünkből. …
Érdekel a cikk folytatása? »Fitnesz-diéta
A mai stresszes életvitel nehezen tűri a rendszeres testmozgást, a fogyókúra kőkemény betartását, legalábbis ilyen és ehhez hasonló közhelyekkel hárítják el sokan ezt a vitalitásnövelő lehetőséget. Logikus, hogy bármilyen súlycsökkentés felgyorsítható, ha mindazt folyamatos testedzéssel kombináljuk. Fontos a pozitív gondolkodás, mely harmóniát alkot testünkkel, lelkünkkel. Optimizmussal sok minden legyűrhető. Számtalan …
Érdekel a cikk folytatása? »Tartós fogyás tojással
Dr Carrie Ruxton a tojáselmélet kidolgozója állítja, hogy a tojás nemcsak egészséges, hanem köze sincs a magas koleszterinszinthez. Táplálkozási tudósok ajánlják, hogy legalább napi egy tojást együnk ahhoz, hogy egészségesek maradjunk! Régebben mások tévesen állították azt, hogy a tojás káros az egészségre – ami valljuk be – nagyon jó hír! …
Érdekel a cikk folytatása? »