Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyás anyagcseregyorsítással

Fogyás anyagcseregyorsítással

Az anyagcseréd felgyorsításával beindul a fogyás, amit már oly régen szeretnél. Mivel az anyagcsere lelassulásával csak a kilók sokasodnak rajtunk, valamit tenni kell. Manapság úgy hajszoljuk a pénzt, olyan stresszes az életünk, nincs időnk magunkra, nincs mikor tornázni, pedig az egészségünkből csak egy van.

Ha ébredés után nagyon rövid időn belül eszel, az anyagcseréd beindul, elindul a zsírégetés. Rostban dús tápanyagra van szükséged. Fogyassz olyan ételeket, melyek segítik az emésztést!

Fontos a salaktalanítás is, melyben nagy szerepet játszik a rostban dúskáló étrend, de salaktalanító teával még hatásosabbá teheted a folyamatot.

Ebbe a diétába nem kell belepusztulni, ahogy mondják, mert változatosan étkezel. Ízletes falatokat ehetsz. Nagyon fontos, hogy tudd, a cukor, ami az alkoholban is van, nem segíti a fogyókúrát. Tehát tartózkodj az édességektől, az alkoholtól. Nem ajánlott semmilyen félkész, vagy gyorséttermi étel. Igyál sokat, hogy legyen mi által távoznia a feleslegnek, és csökkentsd a só bevitelét. Ez persze nem azt jelenti, hogy íztelen ételeket kell fogyasztani hónapokig. Ez csupán annyit tesz, hogy a megszokott mennyiségnél kevesebbet használj.

Mielőtt belekezdenél ebbe a fogyókúrába, alaposan tájékozódj! Ez a súlycsökkentési forma gyakorlatilag egy új életet hoz a megszokott helyére. Azt mondják, a változatosság gyönyörködtet, azért az elhatározás is nagyon fontos, mert kell egy kis idő, míg megszokod, és rááll az agyad. Nézz utána mely fűszerek, gyümölcsök, magvak lehetnek segítségedre súlycsökkentésedben, és kérd ki orvosod tanácsát is!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás