Kezdőlap / A(z) fehér liszt és cukor helyett fórumtémák: (page 9)

A(z) fehér liszt és cukor helyett fórumhoz témák:


Diós és mákos bejgli

A diós és mákos bejgli nélkül elképzelhetetlen, a karácsony és a húsvét. Azonban keveseknek sikerül minden alkalomra tökéletes bejglit sütni. A tésztánál nagyon fontos, hogy minden alapanyag szobahőmérséklet legyen. A...

Érdekel a cikk folytatása? »

Lisztérzékenység

Egyes érzékeny emberekben a búzából, zabból, árpából és rozsból őrölt lisztből készült élelmiszerekben levő fehérje, a glutén által kiváltott reakció károsítja a vékonybélben található, a felszívódásért felelős apró bélbolyhokat. Ezt...

Érdekel a cikk folytatása? »

Készítsünk gyurmát!

...étolaj -1/3 teáskanál borkősav Elkészítés: Az alapanyagokat egy lábosba öntjük, majd közepes lángon folyamatos kevergetés mellett addig melegítjük, míg a massza összeáll. Így natúr színű gyurmát kapunk, ha színezni szeretnénk...

Érdekel a cikk folytatása? »

Kókuszkocka

...tűzről, belekeverjük a cukrot. Hagyjuk kihűlni, és beletesszük a margarint, és a rumot, vagy aromát is. Folyamatosan kevergetve egy csomómentes masszát csinálunk belőle. Ha a tészta kihűlt, és a mártással...

Érdekel a cikk folytatása? »

Palacsinta

...sót, a cukrot, és egy kevés lisztet keverünk össze kevés tejjel, csomómentesre. Majd folyamatosan adagoljuk hozzá a tejet, és a lisztet, egészen addig, ameddig megfelelő mennyiséget, és állagot nem kapjuk....

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások