...A személyiség formájában az „Én” úrrá lesz saját tartalma felett, s mintegy saját szellemi elemei és a test fölé nő. Az „Én” lát, megfigyel, érez stb. A dolog képmása az...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) frizurák 40 felett fórumhoz témák:
A Pettyes gőte élőhelye
Pettyes gőte Élőhelye: főként az alföldek lakója, de a domb- és hegyvidékeken is széltében megtalálható. Csak ritkán fordul elő 1000 m felett (pl. a Balkánon), de Karintiában 2250 m magasan...
Érdekel a cikk folytatása? »Eger látnivalói: a Bazilika
...Megállva a templom előtt a főhomlokzatot látjuk, amelyet az oszlopcsarnok ural. A korinthoszi oszlopok 17 m magasak. Felettük háromszög alakú oromzat található, amelyet Jézus életéből vett jelenetek díszítenek. Az oromzat...
Érdekel a cikk folytatása? »Gyomorgyűrű, avagy a végső megoldás…
Magyarország lakosságának 2/3-a túlsúlyos, ennek fele pedig kóros elhízásban szenved (40 kg/m2, testtömeg-index felett). Ez már súlyos egészségromláshoz is vezethet. A kóros elhízottak halálozási aránya 12-szerese az azonos korú, normál...
Érdekel a cikk folytatása? »Malagai katedrális
...fejezték be. A katedrális téglalap alapú egy hajóval és két folyosóval. A külső keleti és déli falai dísztelen, de így is lenyűgöző benyomást kelt. Bejárati kapu felett három hatalmas ívelt...
Érdekel a cikk folytatása? »Hányféle „Én”-ünk létezik?
...kötné össze, ha e sötét szakadékok felett nem ívelne át a híd, melyet emlékezetnek nevezünk. „Én”-ünk plaszticitása és változékonysága mindenekelőtt funkcionális, szerepszerű átalakulásaiban mutatkozik meg : a munkahelyén, vezetői beosztásában...
Érdekel a cikk folytatása? »Horvátország – az örök kedvenc
...készítsünk a parton, egy pálmafa alatt! Aki már megtapasztalta, hogy milyen végignézni egy naplementét a tenger felett, az mindig vissza fog vágyni Horvátországba! Kapcsolódó fórumok: inzulinpumpa beültetés hajdivat 40 felett...
Érdekel a cikk folytatása? »Mit egyen a csincsilla?
...felett fogkoptató, és rágókövet, mely fedezi az ásványi anyag szükségletet is, és saját magunk által összeállított gyógynövény keveréket is (kamilla, csipkebogyó, borsmenta, zsálya, orbáncfű, papsajt), melyet bio boltban, vagy drogériákban...
Érdekel a cikk folytatása? »Anti-aging hatóanyagok listája
...bioflavonoidok kitűnő antioxidatív tulajdonságokkal bíró, 4000 különböző molekulából álló csoportot alkotnak. Ezek a részecskék stimulálják a kollagén-bioszintézist és védik a bőrben található kollagént, elasztint és glükóz aminoglükánt. Vizsgálatok kimutatták, hogy...
Érdekel a cikk folytatása? »A hagyományos fogamzásgátló módszerek
...helyezhető eszközöké – típustól függően – 1-3 között mozog. Az összes többi, úgynevezett hagyományos módszer hatásfoka rosszabb, 10 felett van. 3. Legyen könnyen megtanulható és egyszerűen alkalmazható. 4. A nemi...
Érdekel a cikk folytatása? »