Az olasz konyha szerelmeseinek és ételeit szívesen készítőknek alap a minestrone leves. Készítési módja és a felhasznált alapanyagok változatossága háziasszony és évszakfüggő, de nagy vonalakban a minestrone leves elkészítésének a...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) hazilag elkeszithetö drogok fórumhoz témák:
Paradicsomos-mozzarellás sült tészta
Az olasz konyha tésztaételei méltán híresek világszerte. Egyszerű és gyorsan előkészíthető alapanyag, ízesítése és formája változatos és ízlésesebbnél ízlésesebb módon tálalhatjuk. Az a típusú sült tészta, melyet most szeretnék bemutatni,...
Érdekel a cikk folytatása? »Súlytartás
Ha nem szeretnénk extra kiadásba bocsátkozni, és olyan ételekre vágyunk, amelyeket az egész család szívesen fogyaszt, akkor válasszuk a súlyfenntartó alapprogramot. Ez olcsó, könnyen elkészíthető ételeket kínál, hiszen a hozzávalók...
Érdekel a cikk folytatása? »Grillcsirke saláta fokhagymás öntettel
Meleg nyári estéken kitűnő vacsora is lehet, de vendégváró különlegesség is. Előző nap is elkészíthető,de akkor a z öntetet csak tálaláskor öntsük rá.Nem esik össze a saláta,és friss marad. Fogyókúrázóknak...
Érdekel a cikk folytatása? »Koktélok készítése
Szereted a koktélokat, de nem tudsz olyan helyet ahol kapni ? Vagy esetleg túl drága ? Néhány ötlet és tipp, hogy otthon is eltudd készíteni ezeket a finom különlegességeket! Először...
Érdekel a cikk folytatása? »Készítsünk gyurmát!
A borongós, hideg, sötét téli napokon senkinek sincs kedve kimozdulni otthonról, ilyenkor előkerülnek a társasjátékok, a foglalkoztató-füzetek, és a jól bevált gyurma. Édesanyám nekem még a hagyományos só- liszt-gyurmát készítette...
Érdekel a cikk folytatása? »A medvehagymáról
Más néven vadfokhagyma, sási-hagyma, a hagymafélék családjába tartozik. Igen jótékony hatású fűszernövény április vége fele már szedhető a nem védett területeken, erdei tisztásokon,patakok mentén. Elsősorban a leveleit gyűjtik, és használják...
Érdekel a cikk folytatása? »Sólet – az echte zsidó étel
Ki ne tudná hogy a zsidók kedvenc étele a sólet? Eredete a 10.-11. századra nyúlik vissza, Észak- Franciaországi zsidók készítették el. Elkészítési módja is a judaizmus működésére utal: szombat-napon tilos...
Érdekel a cikk folytatása? »Juhtúrós sztrapacska
A sztrapacska egy szlovák eredetű étel, nagyon közkedvelt, mert viszonylag gyorsan elkészíthető, nem túl költséges és roppant ízletes étel. Fogyasztási módja tájegységenként változó. Szokták juhtúróval, tejföllel, de akár savanyú káposztával...
Érdekel a cikk folytatása? »A mexikói konyha levesei
A mexikói konyha számos könnyen elkészíthető és finom levessel vezeti be az étkezéseket. Ismerkedjünk meg ezek közül néhánnyal, melyek egyedi ízvilágot és különleges falatokat kínálnak étkezéseinkhez. A sertésbordás bableves alapja...
Érdekel a cikk folytatása? »