...is lehet kinek hogy szimpatikusabb. Majd készítsük elő a panírozás kellékeit, Liszt ,tojás s reszelt sajt. Igen tudom furcsa olvasni, hogy panírozásról beszélünk s nincs, zsemlemorzsa hát ennél most nem...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) szeress most 2 évad 1 rész fórumhoz témák:
Házasságon belüli szerepkonfliktus
...nőtől – megkövetelte a szüzességet a házasság előtt, és a férfiak egy része ma is előnyben részesíti a szűz nőt. Ez párválasztási nehézségeket okoz. Később, a házasságban viszont azáltal okozhat...
Érdekel a cikk folytatása? »All Points Bulletin Reloaded
Nemrégiben rengetegen cikkeztek arról, hogy ez a játék becsődölt, azonban Reloaded néven sikerült feltámasztani, és az amúgy fizetős játék most már ingyenesen élvezhető. Ha annyit mondunk hogy Grand Theft Auto...
Érdekel a cikk folytatása? »Tavaszra fel!
Megszólalt az ébresztő. Már reggel is van? Mint ha most feküdtem volna le. Fáradt vagyok, szörnyen fáradt. Megszoktam a meleg szobát, a téli semmittevést, se erőm, se kedvem semmihez. Fél...
Érdekel a cikk folytatása? »Agykontroll
...nem úgy ahogy azt én most gondolom. Ennek okai több ágból fakadhatnak. Nem tudtuk épp akkor még azt a megoldást vagy valaki befolyásolt minket és az ő akaratát hajtottuk végre,...
Érdekel a cikk folytatása? »Az úgynevezett fényártalom
Manapság sokat lehet hallani különböző fényterápiákról. Ezek vitathatatlanul nagyon hasznosak egészségünk karban tartása érdekében. De vizsgáljuk csak meg magát a fényt mint az emberre ártalmas közeget. A mostani modern világunkban...
Érdekel a cikk folytatása? »Fenékformálás 10 percben
...meghúzódhatnak az izmok. És akkor most nézzük a gyakorlatokat. Emeljük a lábakat oldalra és hátra: elsőként végy egy széket, vagy igazából használhatsz bármilyen bútordarabot, a lényeg, hogy stabil legyen, majd...
Érdekel a cikk folytatása? »A dohányzásmentes munkahelyért
A dohányzási tilalom 2012. január 1-től lép életbe. A törvény lényege hogy többé minden zárt légterű helységben tilos lesz a dohányzás, így a munkahelyen, étteremben, és vendéglátó egységekben is csak...
Érdekel a cikk folytatása? »Pokrivtsák Mónika lúgosító diétája
...számmal kisebb méretű ruhákat kell vásárolniuk. Pokrivtsák Mónika állítása szerint nagymértékben hozzájárult a fogyásához egy zöld por folyamatos fogyasztása vízzel hígítva, ami különböző zöld füvekből, zöldségekből áll. Most pedig egy...
Érdekel a cikk folytatása? »Horvátországi látványosságok
Horvátországot a legtöbben a tengerparti részek miatt látogatják. Rendkívülien csábító a sziklás, gyönyörű és kristályvizű tengerpart. Azonban Horvátországban a part mellett is található rengeteg látványosság. Horvátország legnagyobb és legszebb látványosságai...
Érdekel a cikk folytatása? »