Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Méregtelenítő diéta – a Cleveland Klinika ajánlásával

Méregtelenítő diéta – a Cleveland Klinika ajánlásával

A Celveland Klinikán kidolgoztak (világhírű orvoscsoport segítségével) egy méregtelenítő kúrát, amellyel nagyon gyorsan, mindössze három nap alatt mondhatunk búcsút akár 2 kilónak. Ezen a klinikán már számos egyéb területen is bizonyítottak az orvosok, sok kutatásban vettek részt, illetve jártak az élen, amelyek közül ez a diéta az egyik legismertebb, és felkapott is a fogyókúrázók körében.
Ezzel a módszerrel a túlságosan ragaszkodó plusz kilók is gyorsan elillannak, akár kúraként is belevághatunk, ha több feleslegtől szeretnének megszabadulni. Mint a legtöbb méregtelenítő módszer, a hatását elsősorban azáltal fejti ki, hogy alacsony kalóriatartalmú ételeket vettek figyelembe kell az étrend összeállításánál, úgy hogy gondosan ügyeltek arra is, hogy ennek ellenére a szervezet megkapja a szükséges tápanyagokat, ásványokat és vitaminokat. Mivel orvosok által összeállított étrendről van szó, biztosak lehetünk annak egészségvédő hatásában is. De ha egészségi problémákkal küzdünk, akkor mindenképpen kérjük ki orvos véleményét. A diéta alkalmazása mellett már csak arra kell ügyelni, hogy a bevitt ételek lebontása után a salakanyagok, és mérgek megfelelő ütemben kiürüljenek a szervezetből, ezt pedig a nagy mennyiségű folyadék fogyasztásával érhetjük el.
Az ételek ízesítésére lehet használni paprikát, citromot, gyógynövényeket, olajokat, mustárt, szószokat, vagy ketchupot is, sőt kis mértékben még a só alkalmazása is megengedett. Ami viszont tiltott még kis mennyiségben is: a cukor és bármilyen cukortartalmú étel és ital.
Ha elég kitartóak vagyunk, és minden szabály betartunk, akkor garantált a 3 nap/2 kiló arány, de ha ennél többtől szeretnék megszabadulni, akkor a kúra öt nap szünet (ezalatt normál étkezés folytatható, de kerülni kell a gyomor túlzott megterhelését) után ismét folytatható.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás