Scardale-diéta

A drasztikusabb diéták közé tartozik, de a segítségével akár 8 kg-ot is le lehet fogyni, mindössze 2 hét alatt. Tehát mindenképpen látványos eredményt ígérő fogyókúráról van szó, de vajon be is lehet tartani az étrendet? Az ilyen drasztikus fogyást eredményező diéták általában rendkívül szigorúak, és nem is lehet őket sokszor alkalmazni, mert nagyon megterhelőek a szervezet számára.
De ha kellő akaraterővel rendelkezel, és teljesen egészséges vagy, valamint sürgősen le akarsz adni pár kilót, és kibírod a viszonylag egyhangú táplálkozást, akkor válaszd a Scardale-diétát. A kívánt célt úgy lehet elérni a diéta segítségével, hogy azokat az ételeket építi be az étrendbe, amelyek segítségével gyors fogyás érhető el, így ennek megfelelően elég sok mindenről le kell mondani a két hét alatt.
És, hogy lehet ilyen gyorsan megszabadulni a túlsúlytól? Az étrendből ki kell iktatni a szénhidrátokat, így kevesebb kalória kerül a szervezetbe, és ekkor a szervezet a tartalékokat kezdi el használni a működéshez, beindítva ezzel a zsírégető folyamatokat, amit a magasabb rosttartalmú ételek fogyasztása tovább fokoz.
A diéta során naponta háromszor lehet étkezni, de a jó hír az, hogy az ebéd és vacsora mennyisége nincs korlátozva, olyan kicsi a kalóriatartalmuk (így még a nagyobb adagok sem veszélyeztetik a fogyókúra sikerét). A szénhidrátok fogyasztása mellett tiltott a nassolás is: sütemények, csokik kizárva, a cukros üdítőkhöz és alkoholhoz hasonlóan. Helyette inkább frissen facsart gyümölcslével vagy zöldség levével elégítsd ki folyadékszükségletedet. Valamint a túl zsíros étkek sem megengedettek.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás