Tónus-diéta

Fogyni és feszesíteni is akarsz egyszerre? Akkor a Tónus-diétát neked találták ki. Akár 8 kiló feleslegtől is megszabadulhatsz vele, miközben a zsírpárnákat a feszes formák váltják fel. A program elszántságot igényel, de az eredmény biztosított: vége a túlsúlynak
A diéta rendszeres mozgással egybekötve hatékonyan harcol a lerakódott zsír ellen, miközben az izmok fokozatosan fejlődnek, épülnek. A diéta étrendje biztosítja a zsírégetéshez elengedhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Az anyagcsere felgyorsul, köszönhetően a bevitt rostoknak, elősegíti a káros anyagok távozását a szervezetből, jótékony hatással van az emésztésre. Az étrend ügyel arra is, hogy a fehérjebevitel is optimális legyen, valamint nem marad ki az étkezésekből a szénhidrát sem, hiszen a program másik alappillére a rendszeres mozgás, amihez szénhidrátra is szükség van. A megváltozott körülményeket a test gyorsan követi. A zsírpárnák eltűnnek, az anyagcsere gyorsul.
A testmozgást is építsük be a mindennapokba, a napot rögtön ezzel indítsuk. Egy kis kocogás, vagy néhány jógagyakorlat, és ez megkönnyíti a reggelire elfogyasztott táplálék emésztését. Az erőteljesebb edzést délutánra tartogasd, bemelegítésként válaszd a guggolásokat, majd jöhetnek a felülések, 20-as, illetve 30-as ismétlésszámmal. Majd álljunk egy fal elé, tenyerünkkel támaszkodjunk meg körülbelül a váll magasságában. Ezután mintha fekvőtámaszt végeznénk, toljuk el magunkat a faltól, majd újra nyújtsuk ki a kezünket, miközben az egyik lábad hátrafelé felemeljük és megtartjuk kicsit, ismételjük a másik lábra is. És ne feledkezzünk meg róla, hogy legalább hetente három alkalommal vegyünk részt egy intenzív kardio edzésen is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás