Kezdőlap / Divat-szépség / Bőrápolás maszírozással

Bőrápolás maszírozással

A bőrápolást számos kozmetikai készítmény könnyíti. Hatékonyságukról érdemes egy kozmetikust megkérdezni,ő ugyanis figyelembe tudja venni bőrünk meglévő egyéni állapotát, és ismeri a megfelelő készítményeket is. Mindenképpen érdemes tehát megbeszélni vele a teendáket. A bőrgyógyász szakorvos tanácsait is hasznos lehet meghallgatni.
A megfelelő táplálkozás, az anyagcsere élénkítése és a bőr eredményes védelme már nagyon sokat jelent, de még ez sem teljesen elegendő. Ahhoz, hogy Ön optimális körülményeket biztosítson a bőre számára (ilyen szempontból teljesen közömbös, hogy egy szépítő műtét után kíván-e változtatni korábbi szokásain vagy megelőzés céljából szeretne többet tenni bőre épségéért), semmiképpen sem szabad lemondani arról a sok lehetőségről, amelyet a speciális tornagyakorlatok és a masszírozás tud nyújtani. Tulajdonképpen mindig meglepő, hogy milyen rendkívül kedvező lehet a torna és a masszázs hatása. Persze mindez egy kis fáradságba kerül, de ha túl vagyunk a kezdet nehézségein, akkor a torna örömteli tevékenységgé válik. Az ember elégedettségérzését tovább fokozzák az elért eredmények, és a siker mindig jutalomnak számít. Csak az a fontos, hogy időt biztosítsunk magunknak!
Az arcmasszázs nem más, mint az arc simogatása. Egyetlen kozmetikai kezelés sem képzelhető el nélküle, minden jó kozmetikusnak tökéletesen értenie kell a masszázshoz. A szakember tudja, hogy masszírozás után a bőr és a szövetek nemcsak hajlékonyabbá válnak, hanem könnyebb lesz a maszkok és borítások alkalmazása, és eredményesebb lesz a hatásuk is, mert a vérkeringés javul, így a bőr anyagcseréje is élénkebbé válik.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A zsírszövet eltávolítása

Aki már egyszer komolyan harcolt a túlsúlya ellen, az jól tudja, hogy tulajdonképpen egészen elfogadható …

Leave a Reply