...csak még jobban megtartja a zsírt és a kalóriákat. 3. Heti egy kiló fogyás az egészséges. Vannak, akik elbátortalanodnak, ha lassul a fogyás. Pedig ez természetes, és a legtöbb orvos...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) 2 hét alatt 10 kiló fórumhoz témák:
Feketeerdő torta diétásan recept
...Közben diétás vanilia pudingpor és édesítő, valamint egy tojás sárgájából krémet készítettem, és ugyan ezt csokipudingból is. Aztán elővettem egy kiló meggyet a fagyasztóból, felolvasztottam, a levét kinyomtam, két nagy...
Érdekel a cikk folytatása? »Mozogjunk! 12 érv a rendszeres testmozgás mellett
A becslések szerint minden fél kiló izomnövekedés után a nyugalmi anyagcsere napi 30-50 kalóriával növekszik. Eszerint ha 2,5 kiló izmot szedsz magadra (a zsír csökkenése mellett), akkor az étkezési szokásaid...
Érdekel a cikk folytatása? »Naponta hatszor, de keveset elv
...megválasztott étkezéssel pótolhatja, és ez által nem rakódik le fölösleges zsír. Ezzel és a közben növekvő teljesítményképességgel 1-2 kilót lefogyhat hetenként. Ha közben még tornázik, vagy fitnesz tréninget végez, ne...
Érdekel a cikk folytatása? »A fogyókúra fontossága
A fogyókúrát nem lehet ész nélkül elkezdeni, mert nem minden esetben egészséges. Fejlődő szervezetnek egyáltalán nem ajánlott. Sokan elkezdenek különféle fogyókúrákat alkalmazni és egy-két hét alatt lefogyjak az 5-6 kilót,...
Érdekel a cikk folytatása? »Az Antoine-kúra
...mert különben megvonhatunk a szervezettől olyan vitaminokat amelyekre szüksége van, vagy túl nagy megterhelést kap a gyomor. Ha a diétához mozgás is társul, akkor elérhető a heti három kiló mínusz....
Érdekel a cikk folytatása? »Terhességi cukorbetegség
...terhesség második harmada körül (24-28 hét) elvégeznek egy terheléses vércukorvizsgálatot, mely időben jelezheti a problémát az orvosnak. Bár, mint a cukorbetegségre jellemző, hogy nem fájdalmas betegség, de mind a babaára,...
Érdekel a cikk folytatása? »Akupunktúra III- Fogyás az akupunktúra segítségével
...keserítsem azokat, akiknek most felcsillant a szemük, hogy ezzel a módszerrel könnyedén meg lehet szabadulni a felesleges kilóktól. A helyes megfogalmazás az, hogy kevesebb szenvedéssel lehet megszabadulni a súlyfeleslegtől. A...
Érdekel a cikk folytatása? »A szörtelenítés multja
...a smink több ezer éves hagyománnyal rendelkezik.Borotválás 4-5 nap, Gyantázás 2-3 hét, Szőrtelenítő krém 4-5 nap, Szőrtelenítő hab 4-5 nap, Elektromos epiláció 3-4 hét, Lézeres szőrtelenítés több kezelés után tartós....
Érdekel a cikk folytatása? »A kenyérbogár
...átlagban 500 petét rak le egyesével, vagy kisebb csomókban a tápanyagra, illetve azok csomagolóanyagára. Az 1-3 hét alatt kikelő lárvák fejlett szagló- és rágószervük segítségével képesek a még gondosan becsomagolt...
Érdekel a cikk folytatása? »